Magáról a kórházról nincs rossz vélemény. Én nem ott szültem, mert akit megfogadtam magánba, MÁV-os volt, de nem ott vezette le a szüléseket.
Viszont elég sok családtagom szült ott. Inkább orvos-függő a dolog, közeli hozzátartozóm ügyeletes orvosnál szült ott, mert nem volt neki fogadott, és elkövettek egy hibát, ami csak évek múltán derült ki.
2016. júl. 31. 16:25
2/7 anonim válasza:
Én ott szültem, ügyeletes orvosnál, maximálisan meg voltam elégedve az orvosokkal, szülésznővel, nővérekkel a szülőszobán. Nagyon figyelmesek és profik voltak. Mivel 1-es típusú cukorbeteg vagyok, sokkal több odafigyelést igényelt az állapotom. Sajnos mikor szülés után lekerültem az osztályra, ott volt egy-két negatív tapasztalatom, ami leginkább az épp dolgozó nővérekhez volt köthető, de ilyen sajnos mindenhol van. Összességében nekem pozitív élmény volt, a legnagyobb "hibája" egyebként szerintem az, hogy az osztályon a kórterembe nem mehet be senki, meg apuka sem. A gyereket meg ugye nem viheted ki.
2016. júl. 31. 20:11
3/7 anonim válasza:
Én is ott szültem, de már 6 éve. Ügyeletes orvosnál szültem, tökéletesen meg voltam elégedve vele. A kórházi körülmények is jók voltak. Mire lennél kiváncsi, bár én elég régen szültem.
2016. aug. 1. 09:51
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, hát kíváncsi igazából a bánásmódra lennék és a körülményekre :)
2016. aug. 1. 13:42
5/7 anonim válasza:
3-as vagyok!
A szülésznők - váltják egymást, az osztályon is szülésznők vannak, nem tudom ez mennyire megszokott máshol - szuperek. Kedvesek, aranyosak. Ezt a csecsemő gondozókról nem mondható el sajnos. 2 aranyos volt, a többi bunkó.
2016. aug. 1. 16:47
6/7 A kérdező kommentje:
Na igen, bármelyik kórházat kérdezem, mindenki a csecsemőgondozókra mondd rosszat..
2016. aug. 1. 17:39
7/7 anonim válasza:
3 és 6-os vagyok.
Ez állitólag szinte minden kórházban így van 😩. De az orvosok és a szülésznők nagyok jók! Felkészültek és kedvesek.
3 ágyasak a szobák, mindengyikhez van fürdőszoba - legalábbis úgy tudom. Amikor én szültem, akkor még az apuka bejöhetett a szobába.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!