Nektek fájásokkal vagy magzatvíz elfolyással kezdődött a szülés?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok melyik a gyakoribb. Rengeteg fájásom van, de néhány óra után mindig elmúlnak, pedig olyan erősek hogy nem tudok másra figyelni, meleg víz se segít. Félek hogy amikor tényleg itt lesz a szülés ideje, akkor nem fogok időben beérni a kórházba, mert azt fogom hinni, hogy ezek megint csak 'jóslók'. Jobb lenne, ha elfolyna a magzatív, az legalább egyértelmű.
Nektek hogyan volt? Ha fájással kezdődött, akkor hány óra után mentetek a kórházba?
37hkm
2016. júl. 30. 11:43
11/17 anonim válasza:
Nekem mind a kétszer fájásokkal kezdődött,burkot az orvos repesztett. :)
12/17 anonim válasza:
Az elsőnél éjszaka aludtam,mikor arra keltem elfolyt a vizem...rögtön indultunk. A másodiknál fájásokkal indult 1-2 órája tartott össze vissza rendszertelen fájások,de mivel elkezdtem vérezni így bementünk a kórházba.
13/17 anonim válasza:
Szüles előtti nap fájásaim voltak reggeltől.este 10kor mentünk kórházba.éjfélkor oxitocin.1 órakor burok repesztés és szülés
14/17 anonim válasza:
Hajnalban arra ébredtem, hogy bepisilek. Rohantam a wc-be és csak ott eszméltem, hogy a víz folyik, mint a Niagara. Azonnal mentünk, mire beértünk ötperceseim lettek, de még ~8 óra kellett mire meglett a pici.
15/17 anonim válasza:
Első magzatvíz szivárgással, második oxitocinos indítással
16/17 anonim válasza:
Mindkettő fájásokkal. Elsőnél szivárgott a víz végig.
17/17 anonim válasza:
Rendszertelen fájásokkal, aztán elfolyt a magzatvíz, utána még 8 óra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!