Miért vérezhettem szex után?
Én is a méhszájsebet találtam a neten a leírás alapján, de mivel soha nem volt ilyen jellegű gondom, azt sem tudom, mi az.
Most pedig pici baba mellett orvoshoz se tudok menni.
méhszáj szülés alatt alakulhat ki. ez nem seb tulajdonképpen, a hámrétegek rossz összetalálkozásának helyzete. pici babával is el tudsz menni orvoshoz, beteszed a hordozóba és mész...
sajnos a méhszájsebből lehet a méhnyakrák, szóval ez nem egy olyan dolog aminél kibúvókat kéne keresni. szülés után 6 hónappal el kell menni rákszűrésre, ezt is fogják nézni többek között, te meg mond majd a panaszodat
nem kötekedni akarok, félre ne érts, de mostantól évekig nem mész orvoshoz? ez azért így nem lesz jó, mert mikor majd dolgozol, akkor meg főleg nehéz lesz megoldani. de mivel anya vagy, jössz annyival a gyerekednek, hogy elmész orvoshoz ha gondod van!
nem kell holnap, de szülés után 6 hónappal menj el rákszűrésre, férjed vegyen ki szabad napot vagy menj busszal, menj egy másik orvoshoz, de lásson majd orvos, főleg ha szex után vérzel, nyilván van valami. számítson az egészséged :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!