Ha már tolófájások vannak, akkor biztosra mondható, hogy teljesen nyitva a méhszáj?
A masodik szulesemnel jartam ugy, hogy ontottek belem az oxitocint, igy egy ket oras vajudas vegen az egyik fajas hirtelen atment tolofajasba. Epp nem volt bent senki, csak a ferjem, a szuleszno is epp akkor szaladt ki kb egy percre. Hirtelen nem tudtam visszatartani sem, annyira gyorsan jott es olyan eros volt a tolofajas, valoszinuleg az oxitocin miatt. Szoval nyomtam.
Kozben visszaert a szuleszno, mondta egybol, hogy ne nyomjak, mert a mehszajnak meg ido kell, de addigra mar keso volt. Annyi tortent, hogy repedt a mehszaj, varrni kellett. A gatrepedes nem lett egyebkent, se vagas, mert gatvedelemmel szultem.
Szoval igen, van ilyen.
En nagyon merges voltam miatta, mert az elso szulesemnel 50 perces volt a kitolas, ott is gatvedelemmel szultem egy kozel 4 kilos babat, sikerult is, de z 50 percbol kb 40 abbol allt, hogy elsohajtottam a tolofajast, hiszen a gatvedelem miatt csak nagyon-nagyon lassan, aprankent nyomhattam.
Megis akkor nulla tapasztalattal olyan sokaig kepes voltam ra, a masodiknal meg az oxitocin annyira erosen hatott a mehemre, hogy egyszeuen keptelen voltam vissztartani a fajast, a mehem dolgozott magatol helyettem.
Egyebkent utohatas nem lett, kaptam par varrattot, felszivodot es ennyi. Meg csak nem is fajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!