Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi kell ahoz hogy elkössenek?

Mi kell ahoz hogy elkössenek?

Figyelt kérdés
3 gyerekem van most született 3. Baba. Nem kìvànunk többet a pàrommal. 28. Éves vagyok. Mi kell a mütéthez vagy hogyan müködik ez?
2016. júl. 10. 15:00
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

35 év vagy 3 élő gyermek.

A dokiddal egyeztesd...

2016. júl. 10. 15:22
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Nem 35, hanem 40. betöltött év, vagy 3 élő gyermek, plusz elég sok pénz. Nálunk 40.000 Ft,- de kórházfüggő, van ahol 100ezren felül van.
2016. júl. 10. 15:28
 3/7 anonim válasza:
0%

Tapasztalatból mondom,hogy hagyd a hivatalos utat!

Magánkórházban csináltasd meg,ha idehaza nem találsz irány Ausztria vagy Szlovákia.

2016. júl. 10. 15:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor nem ugy megy ahogy gondoltam. Esetleg valami jol bevàlt fogamzàsgàtlàs?Sose szedtem tablettàt. Valami màsra gondolok
2016. júl. 10. 15:50
 5/7 anonim ***** válasza:

En a 3.babanal kikertem a papirt ami kell hozza.fel evnek el kell telnie utana (gondolkodasi ido) nekem ingyen csinaltak volna a csaszar kozben de vegul megsem kertem (3.csaszar volt)ettol fuggetlenul ezutan barmikor kerhetem.azt bem tudom mennyibe kerul.

En most a spiral mellett dondottem.

Mirena.56 ezer volt felrakassal egyutt.

Verszegeny vagyok,nagyon eros mensivel es ez erre is megoldas :) az elkotestol ugyanugy vereztem volna.

Eddig nem bantam meg.

2016. júl. 10. 17:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Nyilatkozol a korhazban róla,hogy kerni szeretned,aztan leghamarabb 3 honap mulva ujra nyilatkozhatsz es igy fel ev utan jöhet a műtét(nálunk 60ezer sajat keresre v orvosi indok,akkor ingyenesen végzik)de ha az elso nyilatkozat utan vmilyen hasi műtét van,akkor elvegezhetik soron kivul is,ha kéred.egyebkent 3 gyerek vagy 40 ev a feltétel.

Egyebkent ezt egy nogyogyasszal egyeztesd es o mindent korrektul elmond..

Ha nem vagyok indiszkret,megkerdezhetem,hogy te hogy gondoltad mi a menete?

2016. júl. 10. 22:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Én tavaly akartam megcsináltatni. Valóban kétszer kell nyilatkozni arról hogy te kéred a művi meddővé tételt. A feltétel a 3 gyerek és a 26. életévet kell betölteni hozzá. Tehát nálad ez a kettő adott. A dokiddal kell megbeszélni. Az enyém akkor a kezembe nyomta a két nyilatkozatot mikor megemlítettem neki. Annyit mondott, hogy ha jól átgondoltuk, őt nem érdekli különösebben hogy milyen dátumokat írok a nyilatkozatokra. (vagyis akár egy hét múlva is megcsinálta volna ha úgy töltöm ki)Viszont én meggondoltam mégis magam. Ja és valóban fizetős.
2016. júl. 12. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!