Mit jelent gátmetszésnél a belső, ill. külső varrat?
Az egyiknél a méhszájat, a másiknál a hüvelyt varrják? Előbbit hogyan? Szülés után még úgy ki van minden tágulva, nyílva, hogy simán odafér a doki két keze? Hogy zajlik a varratszedés onnan belülről?
Bocs a hülye kérdésekért, de nem igazán tudom elképzelni. Egy bő hónapom van még vissza szülésig, szeretném megúszni gátmeteszés nélkül, de ugye ki tudja...
Hol látjátok, mikor pontoznak fel vagy le? Én még nem találtam meg.
Amúgy mindenkinek köszönöm a választ. :)
Első szülésem 6+6 óráig tartott.(koraszülés miatt az első 6 óra várakozás volt)
De annyira el voltam fáradva a végére,hogy az sem érdekelt volna,ha a nyakamat vágja el a doki,és utána azt varrja össze. :)
SEMMIT nem éreztem.
Másodiknál összesen 4 óra telt el,és eléggé elfáradtam most is,de mégis éreztem minden öltést.Szar volt,emelgettem is a fenekemet rendesen.Doki szólt,hogy lazítsak,mondom kérhetnék még lidokaint,mert nem használt.Erre ő:Ha nem használt volna,most üvöltene!!!
Nekem nem volt gátmetszésem, nem is repedtem, de belülre kellett 2 öltés, felszívódó. 4 és fél kilós baba.
Szülésznővel beszélj a gátad védelme érdekében :)
Utolsó, igen, amikor megyünk majd az első NST-re, akkor mindenképpen akarok szülésznővel beszélni, a homeopátia miatt és a gátvédelem miatt is.
Köszi mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!