Budapestiek, melyik kórházban szültetek? Hogy voltatok megelégedve vele és az orvossal?
3 esetet tudok mondani:
-barátnőm sote2 2015-ben, fogadott orvos, a csecsemősök kikészítették, a hely koszos volt, de az orvosával elégedett volt, a műtétje is szövődménymentes volt
-a másik barátnőm 2016-ban péterfy, fogadott orvos, szintén császár, nagyon elégedett volt, alapítványi szobában voltak.
-én 2016-ban a kútvölgyiben, családi szobában voltunk, szintén császár, tökéletesen elégedett voltam mindennel (nem volt fogadott orvosom), de a csecsemősök ott se tartoznának a baráti körömbe, csak ott muszáj viselkedniük.:)
Szt János.
A következőt is ott akarom majd szülni, az orvosomnál.
Mindennel megvoltam elégedve, bár a szobában nagyon meleg volt és lehetett volna jobb állapotú, dehát kórház nem wellness😃
SOTE2. várandós osztály szuper, 6 hétig élveztem :D az tényleg jó, normális, mindenki kedves, minden szervezett.
ennek szöges ellentéte a gyermekágyi osztály, katasztrófa. szerencsére az egy hét volt csak, másoknak meg pár nap.
az orvosom miatt szültem itt, ő az orvosom 13 éve, szóval vele elégedett vagyok nagyon :)
de már nem ott dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!