A babám bpd-je normál (94 mm), viszont a haskörfogata jóval átlag feletti (380 mm). Pocakos baba. Okozhat ez gondot a szülésnél?
Figyelt kérdés
2008. szept. 26. 15:02
1/8 A kérdező kommentje:
Csak annyi, hogy ez 38 hetes adat.
2008. szept. 26. 15:03
2/8 anonim válasza:
Tényleg jóvalfölötti, de nem hinném, hogy ez gond lesz, mert szerintem valószínű a gyomor, belek stb folyadékteltsége miatt ekkora..nincs benne csont, tehát aszületési réshez alkalmazkodni fog..a fejecskét a legnehezebb elvileg ,aztán a többi könnyebb.
3/8 anonim válasza:
Szia. Én úgy tudom, hogy max a baba BPD-je okozhat gondot a szülésnél. A barátnőmet az miatt császározták, szerintem a pocakja nem okoz gondot. Minden jót, könnyű szülést! 31 hetes kismama.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :)
2008. szept. 26. 15:21
5/8 anonim válasza:
Sziasztok! A második válaszolótól szeretném megkérdezni hogy mennyi az a bpd amivel császároznak?? A drágám bpd-je a 38. héten volt 98mm Köszi ha észreveszel
6/8 A kérdező kommentje:
szia! Én a kérdező vagyok, amennyire én tudom ez attól függ, hogy mennyire tágulsz ki. Múltkor olvastam, hogy még 10 cm feletti bpd-vel is lehet természetes úton szülni.
Látom, hogy még a 38. hétben vagy, de már nem biztos, hogy fog nőni a babád buksija, nekem a 36. hét óta nem nőtt csak 1 mm-t, csak hízott a pocakra.
2008. szept. 26. 16:34
7/8 anonim válasza:
Az utolsó válaszolónak, a barátnőmet 11-es bpd-vel császározták meg. A második voltam.
8/8 anonim válasza:
Sziasztok! A bpd-s kérdező vagyok köszönöm a válaszotokat. Nem már a 40.hetet fogjuk tölteni szerdán csak 38hetesen volt utoljára uh. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!