Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek mikorra várható?...

Szerintetek mikorra várható? Mensi szerint május8, de uh szerint május 17 a kiírásom. Ha most jönne baj lenne?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 09:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
hát még jó lenne,ha bent maradna a pocakban.
2010. ápr. 12. 09:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Még jó lenne, ha maradna, de ha ki szeretne bújni, akkor is 90%ban életképes lenne már. Az uh és a naptár szinte mindenkinek csúszik. Uh szerint 38/39 hetes voltam, naptár szerint meg 37. hetes, amikor szültem.
2010. ápr. 12. 09:45
 3/8 anonim ***** válasza:
60%

Én a 36. hétre szültem a kisfiamat 3000 grammal, 49 centivel, 9/10-es Agparral - és nem, nem számolták el. Pontosan tudom, melyik nap ovuláltam, hogy mikor fogant meg, és a terhesség alatti méretei végig megfeleltek a korának.

Ilyen idős korban már eléggé fejlettek a babák ahhoz hogy jól alkalmazkodjanak a méhen kívüli léthez. Ha ma megszülnél, a gyermekednek gyakorlatilag ugyanolyan esélyei lennének, mint ha időre születne. Nyugi! :-)

2010. ápr. 12. 10:52
 4/8 A kérdező kommentje:

köszi csajok :D

éjjel elég sok jósló volt azt hittem indulunk, de aztán egyszerre elmult minden,,. kicsit beparáztam

2010. ápr. 12. 12:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Most vagy akkor 36 hetes?

Ha most bujna ki,már nem lenne gond..

a joslo fájások természetesek,ne ijedj meg!:-)) első terhességemnél nekem is volt a 36.héten ,be is rohantam a dokimhoz...rá 1 hétre bujt ki a kisfiam

2010. ápr. 14. 15:04
 6/8 A kérdező kommentje:
hát 35-36 hetes vagyok az uh alapján, remélem hamarosan kint lesz a kiscsaj, már nagyon várom, de nem akarom hogy baj legyen ha hamarabb jön minimanó
2010. ápr. 14. 15:28
 7/8 anonim ***** válasza:

NYUGI NEM LENNE SEMMI BAJ! ÉN 33,5HÉTRE SZÜLETTEM 46CM-REL, 2300GRAMMAL 28 ÉVVEL EZELŐTT.LÉLEGEZTETŐT, INKUBÁTORT SE LÁTTAM, TELJESEN FEJLETT, EGÉSZSÉGES BABA VOLTAM.RÁADÁSUL AZÓTA SOKAT FEJLŐDÖTT AZ EGÉSZSÉGÜGY.

jA ÉS A KISFIAM IS KORASZÜLÖTT LETT VOLNA, 35 HÉTRE SZÜLETETT VOLNA, DE INFÚZIÓVAL(MAGNÉZIUMMAL) MÉG SIKERÜLT KIHÚZNI 38 HÉTIG.NE IZGULJ!JÓ BABÁZÁST KÍVÁNOK!

2010. ápr. 14. 17:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Utolsó:ne írj csupa nagybetűvel,légyszíves,ez illetlenség,mert olyan,mintha kiabálnál.
2010. ápr. 14. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!