Szerintetek mikorra várható? Mensi szerint május8, de uh szerint május 17 a kiírásom. Ha most jönne baj lenne?
Én a 36. hétre szültem a kisfiamat 3000 grammal, 49 centivel, 9/10-es Agparral - és nem, nem számolták el. Pontosan tudom, melyik nap ovuláltam, hogy mikor fogant meg, és a terhesség alatti méretei végig megfeleltek a korának.
Ilyen idős korban már eléggé fejlettek a babák ahhoz hogy jól alkalmazkodjanak a méhen kívüli léthez. Ha ma megszülnél, a gyermekednek gyakorlatilag ugyanolyan esélyei lennének, mint ha időre születne. Nyugi! :-)
köszi csajok :D
éjjel elég sok jósló volt azt hittem indulunk, de aztán egyszerre elmult minden,,. kicsit beparáztam
Most vagy akkor 36 hetes?
Ha most bujna ki,már nem lenne gond..
a joslo fájások természetesek,ne ijedj meg!:-)) első terhességemnél nekem is volt a 36.héten ,be is rohantam a dokimhoz...rá 1 hétre bujt ki a kisfiam
NYUGI NEM LENNE SEMMI BAJ! ÉN 33,5HÉTRE SZÜLETTEM 46CM-REL, 2300GRAMMAL 28 ÉVVEL EZELŐTT.LÉLEGEZTETŐT, INKUBÁTORT SE LÁTTAM, TELJESEN FEJLETT, EGÉSZSÉGES BABA VOLTAM.RÁADÁSUL AZÓTA SOKAT FEJLŐDÖTT AZ EGÉSZSÉGÜGY.
jA ÉS A KISFIAM IS KORASZÜLÖTT LETT VOLNA, 35 HÉTRE SZÜLETETT VOLNA, DE INFÚZIÓVAL(MAGNÉZIUMMAL) MÉG SIKERÜLT KIHÚZNI 38 HÉTIG.NE IZGULJ!JÓ BABÁZÁST KÍVÁNOK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!