Epidurálistól hátfájás?
Figyelt kérdés
Lehetséges , hogy a gerincbe kapott érzéstelenítőtől fáj a hátam? Lassan 4 hete volt a császármetszés, azota kegyetlenul fáj a hátam, úgy érzem majd be szakad! Szinte minden nap masszirozva van...2016. jún. 7. 18:31
1/5 anonim válasza:
Nekem a fejem 1 honapig, a hatam 6 honapig fajt.Nagyon.A kezem pedig 2 evig zsibbadt es fajt ejszakankent.Kitartas!!
2/5 anonim válasza:
4 honapja szultem, meg mindig faj tole a hatam. Ja es nem hatott semmit, mert az ugyeletes szulesz elfelejtett 20 percenkent szolni, hogy adagoljam :) szoval a nagy semmiert szurtak belem, mindent ereztem a szulesbol. A baratnomet vagtak, vakumoztak es a vegen fogovak szedtek ki a babajat, o semmit nem erzett belole. En meg csak kinyomtam komplikaciok nelkul, de megereztem.
3/5 anonim válasza:
14 hónapja szültem, nekem azt mondták ne masszírozzam, mert rosszabb lehet. Kb 10 hóig fájt, éreztem, hogy hol szúrtak meg. Igaz nem folyamatosan, inkább csak ha rosszul mozdultam, vagy feküdtem.
4/5 anonim válasza:
Nekem is fájt. :S
Pár hónap kellett neki, mire teljesen elmúlt.
5/5 anonim válasza:
nekem is fájt utána még egy jó darabig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!