Mennyire általános, hogy jóval előbb indul meg a szülés a kiírtnál? Mikor kellene mindennel készen lenni?
Most vagyok 35 hetes terhes, és a védőnőm már 2-3 hete kérdezgeti, hogy összepakoltam már mindent? Minden készen áll? Én meg ott tartok, hogy bevásároltam, de a rendezkedés, pakolászás még hátra van. + az utazótáskám is csak félkész állapotban.
Mi van azokkal, akik utolsó hónapra hagyják a vásárlást babonából?
Az otthoni dolgokat (pl. ágynemű felhúzás) a párod is megcsinálhatja, de gondolom a mosást, vasalást nem akarod rá hagyni.
A kórházi csomagot pedig szerintem most már mindenképp pakold össze, lehet, hogy nem lesz rá szükséged egy darabig, de a 36. hét után ezt már nem lehet tudni.
Múltkor olvastam egy statisztikát, hogy a babák 65%-a a 39., 40. héten születik meg, a 27 %-uk előbb, míg 8 %-uk később.
Szia.Én a héten kezdetem el kimosni a baba dolgokat,az ágyat megcsinálom készre,a ruhákat kivasalom meg mindent.A kórházi csomagom félkész,de a jövő héten már teljesen készre akarom,hisz tudod 36.dik hét után.... :)
Minden jót:)
34hetes kismama
Én még csak 32 hetes vagyok de a 34.hétre a kórházi csomagot össze akarom készíteni meg azt a ruhát amibe a picit majd hazahozzuk. Ha ez megvan utána kimosok mindent ami neki kell azt szépen be a szekrénybe meg az ágyát is bekészítem utána. De ezek apróbb dolgok amit a párom is megtud tenni.:)
A lényeg hogy legalább a kórházi csomit készítsd össze, hiszen te tudod mi kell neked és neki is majd. A többi "ráér".:)
Szia!
En tegnap toltottem be a 36. hetemet. Meg mult heten megallapitottak hogy beilleszkedett a baba, barmikor szulhetek. Gondolhatod, gyorsban mosom a babacuccokat, igyekszem meg beszerezni a hianyzo aprosagokat. A korhazi taskadat szerintem mar keszitsd ossze, sose tudhatod, ezt inkabb ne bizd masra. (szetszort parombol kiindulva :) ) A babaruhakat, agynemut mar most is kimoshatod, felhuzni szerintem raer akkor mikor hazajottok a korhazbol.
Remelem segitettem, boldog babavarast!
szia!
mostmár állitsd össze! nekem 37.hétre jött a fiam,szülés előtti nap csináltuk meg az apasági nyilatkozatot, már fájásaim voltak,amikor raktuk össze a kiságyat...szal ezt ne csináld! mikor indultunk be a kórházba akkor szórtam össze a pakom is,naná h pár dolog kimaradt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!