Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a tapasztalata annak, aki...

Mi a tapasztalata annak, aki már szülés előtt szedett homeopátiás készítményeket? Azt gondoltam, hogy segít tágítani a méhszájat már a szülés előtt, lehet, hogy rosszul gondolom. Csak a vajúdás alatt segít tágulni? Akkor miért kell előbb szedni?

Figyelt kérdés

a 36.héttől szedem a caulophillum Ch9-et 2x5 golyót, a cimicifuga Ch9-et 2x5 golyót, és iszom a málnalevél teát 2csészével naponta. eltelt már 3 hét azóta.

a 32.héttől C2100-as a méhszájam.

2010. ápr. 10. 17:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
szuper! nagyon szépen köszönöm!!
2010. ápr. 12. 12:11
 12/17 A kérdező kommentje:

04-12 11:45-ös válaszoló válasza alapján úgy dönöttem, hogy 3x5golyóra emelem az adagokat... képzeljétek! ma voltam vizsgálaton, nem kell befeküdnöm, rendben vagyok, a szülésznő szerint a hétvégén lesz vmi és és és és!!!!!

c1111 a méhszájam, felpuhult és beékelődött a baba fejecskéje!!!!! szóval tuti, hogy mégis segítenek a bogyók! :-)

a dokim is bíztatott a hétvégével kapcsolatban, de azért ők nem szívesen bocsátkoznak jóslásokba... :-)

remélem a hétégén már tényleg a karjaimban tarthaom a kisfiúnkat!!!!

2010. ápr. 15. 20:03
 13/17 anonim ***** válasza:
:)) akkor kisfiammal küldjük a pozitív energiákat a hétvégén! :)
2010. ápr. 16. 09:39
 14/17 anonim ***** válasza:
Szia, hogy vagytok? :)
2010. ápr. 18. 13:43
 15/17 A kérdező kommentje:

sziasztok! hazaértünk a kórházból!!

vasárnap 18-án este született meg a kisfiúnk és szerintem nagyon sokat segítettek a bogyók, mert jól tágultam!!!!

2010. ápr. 22. 20:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Gratulálok a babód megszüléséhez/megszületéséhez! :):) Mennyire tágultál gyorsan végülis? Szedted a kórházban is, vajúdás közben?
2010. ápr. 28. 22:09
 17/17 A kérdező kommentje:
igen, szedtem, kb. egy-másfél óra alatt már a szülőágyon voltam a vajúdóból, mert jött a kitolás!
2010. ápr. 29. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!