Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mekkora táskát vigyek a...

Mekkora táskát vigyek a kórházba? Bőröndöt?

Figyelt kérdés

Elkezdtem bepakolni, de nem fér be minden! Pedig 2 táskába rámolok, mert külön szülőszobai csomit is készítek.

Pl. Csak az eldobható bugyik (olyat vettem amiben benne van már a betét is) elfoglalja a fél táskát.

2008. szept. 25. 12:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia én a legkisebb böröndbe pakoltam a saját motyomat a babáét meg a kocsitáskába tettem 40.hétben lévő kismama
2008. szept. 25. 12:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha olyan helyen laksz, ahol nincs messze a kórház, akkor a párod is be tud vinni egy-két dolgot a szülést követő napokban. Általában a csecsemős nővérek amúgy is kitalálnak olyan dolgot a babának, amit eddig még nem pakoltál be.

Sok sikert!

2008. szept. 25. 12:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én viszonylag nagy sporttáskába csomagoltam össze, plussz egy-egy kis táska a szülőszobai és a babacuccoknak. Tudom, hogy elég sok cucc, de inkább több legyen, minthogy valami ne legyen nálam. :)

Nekem is úgy van, ahogy írtad, a betét elfoglal egy csomó helyet, plusz törölközők, köntös, hálóruhák. (lehet, hogy behozhatná a párom, de ha reggelre összekenem a hálóingem, akkor ő hiába hozza be délután a másikat, addig elég kellemetlen lenne abban lenni)

2008. szept. 25. 13:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Ezt már én is meg akartam kérdezni. Én a nagy rszét a cuccoknak már összeraktam és egy kis bőrönd, ill. egy hatalmas sporttáska lett a végeredmény - de úgy, hogy a szülőszobai hátizsákom benn van ebben a nagy táskában, azt csak ott kikapom. Nagyon sok cuc kell, döbbenet: Tena betétek (ebből nem is az egész csomagot viszem, csak pár darabot, majd a férjem hoz még, ha kell), babának egy csomag pelenka, textilpelenkák, törölközők, köntös, hálóingek, stb. ááááááá!!!Azt hittem, pakolás közben idegrohamot kpok, pedig olyan kiegyensúlyozott vagyok egész terhességem alatt... 36 hetes kismama
2008. szept. 25. 14:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Én egy kis bőröndöt vittem, de a sporttáska is jó.
2008. szept. 25. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!