Mekkora táskát vigyek a kórházba? Bőröndöt?
Elkezdtem bepakolni, de nem fér be minden! Pedig 2 táskába rámolok, mert külön szülőszobai csomit is készítek.
Pl. Csak az eldobható bugyik (olyat vettem amiben benne van már a betét is) elfoglalja a fél táskát.
Ha olyan helyen laksz, ahol nincs messze a kórház, akkor a párod is be tud vinni egy-két dolgot a szülést követő napokban. Általában a csecsemős nővérek amúgy is kitalálnak olyan dolgot a babának, amit eddig még nem pakoltál be.
Sok sikert!
Szia! Én viszonylag nagy sporttáskába csomagoltam össze, plussz egy-egy kis táska a szülőszobai és a babacuccoknak. Tudom, hogy elég sok cucc, de inkább több legyen, minthogy valami ne legyen nálam. :)
Nekem is úgy van, ahogy írtad, a betét elfoglal egy csomó helyet, plusz törölközők, köntös, hálóruhák. (lehet, hogy behozhatná a párom, de ha reggelre összekenem a hálóingem, akkor ő hiába hozza be délután a másikat, addig elég kellemetlen lenne abban lenni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!