Szülés Fehérgyarmaton vagy Mátészalkán?
Figyelt kérdés
Szült (vagy tervezi) esetleg valaki mostanában (2015, 2016) Fehérgyarmaton vagy Mátészalkán?
Tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Szívesen fogadom, ha esetleg orvost, szülésznőt is ajánlanak.
(Úgy tudom a mátészalkai kórházat teljesen felújították.)
Köszönöm!
2016. máj. 20. 17:08
1/3 anonim válasza:
Szia. Én szalkai vagyok,itt fogok szülni augusztusban. Szülésznőt fogadok,mivel a dokim nem tud vállalni. Még nem láttam a szülészeten,de ha beszélek a szülésznővel biztos bemegyek szétnézni. Te mikorra várod? Hol laksz ?
2/3 A kérdező kommentje:
Szia!
Én decemberre várom. :-)
Egyik kórházat sem ismerem,ezért is kérdeztem, hogy esetleg van e vki, aki több infóval tud szolgálni.
Én még nem választottam sem orvost, sem szülésznőt,- igaz, neveket sem tudok,hogy kiket lehet.
Köszönöm, hogy válaszoltál!
Könnyű szülést és jó egészséget kívánok! :-)
2016. máj. 23. 20:17
3/3 anonim válasza:
Szia! Én Fehérgyarmaton szültem az első 2 gyerekemet és a 3.at is ott fogom. Dr. Szőke József volt az orvosom,most is őt választom majd. A szülésznők szerintem mind kedvesek aranyosak. Feküdtem bent egy pár hetet akkor gondoltam hogy szülésznőt nem fogadok mert bármelyiküket megfelelőnek találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!