Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés Fehérgyarmaton vagy...

Szülés Fehérgyarmaton vagy Mátészalkán?

Figyelt kérdés

Szült (vagy tervezi) esetleg valaki mostanában (2015, 2016) Fehérgyarmaton vagy Mátészalkán?

Tapasztalatokra lennék kíváncsi.

Szívesen fogadom, ha esetleg orvost, szülésznőt is ajánlanak.

(Úgy tudom a mátészalkai kórházat teljesen felújították.)

Köszönöm!

2016. máj. 20. 17:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia. Én szalkai vagyok,itt fogok szülni augusztusban. Szülésznőt fogadok,mivel a dokim nem tud vállalni. Még nem láttam a szülészeten,de ha beszélek a szülésznővel biztos bemegyek szétnézni. Te mikorra várod? Hol laksz ?
2016. máj. 22. 17:08
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia!

Én decemberre várom. :-)

Egyik kórházat sem ismerem,ezért is kérdeztem, hogy esetleg van e vki, aki több infóval tud szolgálni.

Én még nem választottam sem orvost, sem szülésznőt,- igaz, neveket sem tudok,hogy kiket lehet.

Köszönöm, hogy válaszoltál!

Könnyű szülést és jó egészséget kívánok! :-)

2016. máj. 23. 20:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én Fehérgyarmaton szültem az első 2 gyerekemet és a 3.at is ott fogom. Dr. Szőke József volt az orvosom,most is őt választom majd. A szülésznők szerintem mind kedvesek aranyosak. Feküdtem bent egy pár hetet akkor gondoltam hogy szülésznőt nem fogadok mert bármelyiküket megfelelőnek találtam.
2016. máj. 29. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!