Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szabó Kornélról mi a véleménye...

Szabó Kornélról mi a véleményetek? (Csongrád megye)

Figyelt kérdés
Akárkit kérdezek, az áradozik, vagy nagyon utálja. Aki utálja nem mondja miért. Ajánlanátok?

2016. máj. 18. 18:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Igaz, mi még a babavárás közben vagyunk, de saját tapasztalatom az, hogy rettentően lelkiismeretes, bármikor hívhatom bármilyen kérdéssel, nem hajt el a fenébe, a vizsgálatoknál törekszik a maximumra, érthetően elmond mindent, van egy sajátos stílusa, én amolyan "fekete humornak" nevezném, de aki érti a viccet,az jókat fog vele vigyorogni még vizsgálat közben is.

Szóval én csak pozitívat tudok róla mondani, illetve még ennyi, h anno a Vasas Szent Péteren ki akartak belőlem mindent pakolni 23 évesen, nem hagytam, elmentem Kornélhoz, ő rendbehozott egy vágás nélkül. Azóta az én bizalmam töretlen, hisz neki köszönhetem, hogy most érezhetem, milyen leendő anyának lenni.

Természetesen bizti van akinek nem szimpatikus, ahogy valszeg én se meg más se, de ez ízlés kérdése. Nekem szakmailag,emberileg tökéletes orvos.

2016. máj. 19. 08:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem őt nagyon ajánlották, esetleg ha tudtok egy telefonszámot a bejelentkezéshez hozzá megköszönném. Sajnos neten csak régi adatokat találok amik nem hiszem, hogy jók.
2016. máj. 20. 13:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Írj privit, elküldöm úgy a számát.
2016. máj. 20. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!