Akinek először úgy kezdődött a szülése, hogy elfolyt a magzatvíz, annak másodszor is így kezdődött?
Elsőnél 40+1 elfolyt a magzatvíz,nem vettem észre 😂 40+2 hajnalban lettek fájások,kórházban derült ki h nem áll a burok.
Második fájásokkal kezdődött,5cm-nél burkot repesztett az orvos.
A fiammal bent feküdtem a határidő előtt egy héttel már, naponta többször néztek magzatvizet- akkor ez divat volt, hogy ha zavaros a magzatvíz, akkor indítják a szülést.Már annyira idegesített, hogy saját felelősségre hazamentem. Még akkor este tv nézés közben vettem észre a nedvességet, tudtam, hogy be nem pisilhettem, de nem fájt semmi. Kihívtuk a mentőt, mikor vittek be, kérdezték, hogy miből érzem, hogy szülés lesz? Mondom, hogy elfolyt a magzatvíz. Azonnal felfektettek a hordágyra, miért nem szóltam, hisz a köldökzsinór...
A lányommal nem akartam a kiírt napon bemenni,semmit nem éreztem, de csak erőt vettem magamon. A vizsgálatnál kiderült,hogy zöld a magzatvíz, ha várom a fájdalmakat otthon, esetleg meghalt volna a baba. Ezt az orvos mondta is: kevés híja volt, hogy ne legyen ilyen szép kislánya!Minden esetre az utolsó napokban többször hívnak rendelésre, vizsgálnak, és menj is el ezekre!
1.pukkanas es magzatviz elfolyt 38+2
2.pukkanas es magzatviz elfolyt 39+5
Fajasok mindket esetben csak ez utan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!