Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek először úgy kezdődött...

Akinek először úgy kezdődött a szülése, hogy elfolyt a magzatvíz, annak másodszor is így kezdődött?

Figyelt kérdés
A fiammal úgy kezdődött, hogy feküdtem az ágyban, pukkanást éreztem és elfolyt a magzatvíz. Tehàt nem a fájásokkal. Gyors szülés volt. Nagyon kíváncsi vagyok hogy most vajon hogy fog beindulni, 18 hetes vagyok. Illetve ha nem a vízelfolyással kezdődik félek hogy nem fogom èszrevenni hogy mikor kell kórházba menni.
2016. máj. 7. 16:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Az elsőnél 38+5 naposan magzatvíz szivàrgàssal indult, a màsodikat a kiírt napon indítottàk, de még burokrepesztés utám is alig jött víz - az orvosom szerint
2016. máj. 7. 16:50
 2/8 anonim ***** válasza:

Elsőnél 40+1 elfolyt a magzatvíz,nem vettem észre 😂 40+2 hajnalban lettek fájások,kórházban derült ki h nem áll a burok.

Második fájásokkal kezdődött,5cm-nél burkot repesztett az orvos.

2016. máj. 7. 16:53
 3/8 anonim ***** válasza:

A fiammal bent feküdtem a határidő előtt egy héttel már, naponta többször néztek magzatvizet- akkor ez divat volt, hogy ha zavaros a magzatvíz, akkor indítják a szülést.Már annyira idegesített, hogy saját felelősségre hazamentem. Még akkor este tv nézés közben vettem észre a nedvességet, tudtam, hogy be nem pisilhettem, de nem fájt semmi. Kihívtuk a mentőt, mikor vittek be, kérdezték, hogy miből érzem, hogy szülés lesz? Mondom, hogy elfolyt a magzatvíz. Azonnal felfektettek a hordágyra, miért nem szóltam, hisz a köldökzsinór...

A lányommal nem akartam a kiírt napon bemenni,semmit nem éreztem, de csak erőt vettem magamon. A vizsgálatnál kiderült,hogy zöld a magzatvíz, ha várom a fájdalmakat otthon, esetleg meghalt volna a baba. Ezt az orvos mondta is: kevés híja volt, hogy ne legyen ilyen szép kislánya!Minden esetre az utolsó napokban többször hívnak rendelésre, vizsgálnak, és menj is el ezekre!

2016. máj. 7. 17:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Elsőnél elfolyt, a másodiknál fájásokkal kezdődött.
2016. máj. 7. 21:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Az első gyerekkel elfolyt a magzatvíz 40+1 hetesen, másodiknál indították 40+6 naposan.
2016. máj. 7. 21:52
 6/8 anonim ***** válasza:

1.pukkanas es magzatviz elfolyt 38+2

2.pukkanas es magzatviz elfolyt 39+5

Fajasok mindket esetben csak ez utan

2016. máj. 7. 22:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem mindkét terhességemnél magzatvíz szivárgással kezdődött. Az első fiamnál azt hittem hogy pisilni járok gyakran a wc-re, aztán amikor azt hittem hogy bepisiltem, akkor jöttem rá, hogy a magzatvíz volt az. A második fiamnál délelőtt távozott a nyákdugó, este pedig elkezdett szivárogni a magzatvizem ismét. De ekkor már rutinosabb voltam, tudtam hogy magzatvíz :) mindkét szülésem fájás nélkül indult, oxitocint kaptam és 2 óra alatt meglettek a babák.
2016. máj. 8. 19:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok, az lemaradt, hogy mind a két fiam betöltött 38. hétre született.
2016. máj. 8. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!