Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Pálffy Imrénél szült...

Dr. Pálffy Imrénél szült valaki mostanában?

Figyelt kérdés
Nagyon régi tapasztalatokat találok csak a Doktor Úrról,pedig biztos szült Nála valaki mostanában ! Sok kérdés érdekel Vele kapcsolatban! Mennyire híve a császármetszésnek? Ha valaki programozott császárt kér tőle,mi a reakció? Mennyire szigorú a szülés alatt? Pénzben mennyi az elvárás,ha valaki felfogadta,de nem a magánrendelésére jár,hanem a kórházba? Érdekel mimden ami Vele kapcsolatos ,és lehetőleg idei,2016-os sztorik érdekelnek! (Szent Margit Kórház Budapest)

2016. máj. 1. 16:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért, de ez engem is érdekelne. Hozzá járok terhesgondozásra.
2016. máj. 2. 12:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Én tavaly szültem nála gondolom még az is belefér :)

Sok mindent a kórház protokollja szab meg és nem a dr.úr dönt pl.császármetszés. Nekem sima szülésnek indult,de mivel nem haladt előre a baba így felvetette a császár lehetőségét. Azt mondta most még választhatok,de szerinte ez a baba nem fog természetes úton megszületni és ha rosszabbodik a baba vagy az én állapotom azonnal visznek a műtőbe.

Ha valaki programozott császárt kér tőle,mi a reakció?

Fogalmam sincs, mivel nem kértem azt. De minek akarsz azt kérni? Császár csak indokolt esetben lehetséges.

Mennyire szigorú a szülés alatt? Egyáltalán nem. Nagyon jó fej. Többet foglalkozott velem, mint a szülésznő. Sokat nevettünk, nagyon jó fej.

Pénzben mennyi az elvárás,ha valaki felfogadta,de nem a magánrendelésére jár,hanem a kórházba? Minden kismamát a kh-ba hív vizsgálatra, senkit nem hív magánba. Úgy szokták,hogy ált. a magánvizsgálat tízszerese a szülés ára. Tehát most olyan 150 000 ft körül. De ha nem adsz neki ennyit akkor nem adsz így is kb.csilliárdos.

2016. aug. 7. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!