Dr. Pálffy Imrénél szült valaki mostanában?
Én tavaly szültem nála gondolom még az is belefér :)
Sok mindent a kórház protokollja szab meg és nem a dr.úr dönt pl.császármetszés. Nekem sima szülésnek indult,de mivel nem haladt előre a baba így felvetette a császár lehetőségét. Azt mondta most még választhatok,de szerinte ez a baba nem fog természetes úton megszületni és ha rosszabbodik a baba vagy az én állapotom azonnal visznek a műtőbe.
Ha valaki programozott császárt kér tőle,mi a reakció?
Fogalmam sincs, mivel nem kértem azt. De minek akarsz azt kérni? Császár csak indokolt esetben lehetséges.
Mennyire szigorú a szülés alatt? Egyáltalán nem. Nagyon jó fej. Többet foglalkozott velem, mint a szülésznő. Sokat nevettünk, nagyon jó fej.
Pénzben mennyi az elvárás,ha valaki felfogadta,de nem a magánrendelésére jár,hanem a kórházba? Minden kismamát a kh-ba hív vizsgálatra, senkit nem hív magánba. Úgy szokták,hogy ált. a magánvizsgálat tízszerese a szülés ára. Tehát most olyan 150 000 ft körül. De ha nem adsz neki ennyit akkor nem adsz így is kb.csilliárdos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!