Egő, szúró fajdalom csaszar utan 5 hettel?
Sziasztok,5 hete volt csaszarom,idaig minden rendben volt.a sebem kicsit nehezebben gyogyult de azt mondtak ez normalis 3. Csaszar utan.
Tegnap ota azonban a koldokom alatti resz rettentoen faj,eg es szurlkall.foleg mozgas kozben.de van,hogy ulve is.
Probalom a korhazat elerni de eddig sikertelenul.
Az orvosomnak delutan lesz a rendelese.ugye semmi komolyra nem utal ez a jellegu fajdalom.tobben mondtak,higy lehet gyulladas is.
Tovabbra is probalkozom a korhazat elerni,de ha valaki esetleg hasonlot tapasztalt megosztana velem mi lett a vege?
Koszonom.
Én január végén szültem császárral, de még most is érzékenyebb a köldök alatti "hurka". Furcsa, hogy maga a heg az nem, de a hurkám még mindig érzékenyebb néha.
Úgy emlékszem a műtét után jó sokáig volt még meg az égő-húzó érzés, de gyermekágy alatt 100%. Szerintem még utána is, de nekem ennyire kellemetlen nem volt, hogy ennyire megjegyezzem, de tudom, hogy éreztem sokáig.
Szerintem normális, de mindenképpen beszélj azért orvossal is.
Sikerult az orvosom elerni.valoszinuleg csak megeroltettem magam.
Hat igen,azert 3 gyerkoccel nem egy pihenes az elet.
De most par napig megprobalok jobban figyelni erre.
Koszonom a valaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!