Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után mikor jön meg és...

Császár után mikor jön meg és meddig tart az első menstruáció?

Figyelt kérdés
Nem a gyermekágyi időszakra gondolok, hanem mikor igazbából megjön. Nekem már 15 napja megvan, két hós a kisfiam. Meddig tart még vajon a mensi?
2008. szept. 23. 14:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem a gyermekágyi időszak pont 6 hétig tartott,aztán 2 hét szünet. Ezután véreztem 3 hétig. Megint 2 hét szünet és most második hete megint vérzek. Hogy ez most mensi-e vagy valami gond van!? Lehet, hogy majd beáll de az is lehet, hog vissza kelene menni a dokihoz...
2008. szept. 23. 15:13
 2/5 anonim ***** válasza:
bocs, helyesen "kellene"
2008. szept. 23. 15:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszodat. Már azthittem ez kóros:-) Én injekciót kaptam a hat hetes kontrollon, ami három hónapig véd elvileg. Gondolom attól is megjött ilyen hosszan, de ha neked is ilyen összevissza van és hosszú, akkor nem aggódom. Mégegyszer köszönöm!
2008. szept. 23. 15:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem kerek 6 hét múlva jött meg, 2 hétig eltartott. ( aztán 10 hónap szünet, a szopi miatt nem jött meg:) Ne aggódj teljesen normális.
2008. szept. 23. 17:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem 7 hónap mulva jött meg. Császár után 4 hétig volt a vérezgetés.
2008. szept. 23. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!