Nem lesz sem választott orvosom, sem szülésznőm, akkor hogy mennek a dolgok?
Jelenleg magándokihoz járok vizsgálatokra, de nem szeretném felfogadni szüléshez, és szülésznőt sem tervezek. Ilyenkor majd a szülés napján fogom először látni a szülészeti osztályt/szülőszobát?
Éreztetek hátrányt abból, hogy nem volt fogadott orvosotok, szülésznőtök?
Én akkor láttam először igen. De nálunk el lehetett volan menni szülés-felkészítőre és akkor a szülőszobákat is megmutatták volna.
Bementem miután elfolyt a magzatvíz, egy szobában át kellett öltöznöm, aztán egy orvos megvizsgált, felvették az adataimat, ctg-re tettek, aztán beöntés, utána mehettem a szülőszobába.
Én nem éreztem semmiféle hátrányát, h ügyeletesnél szültem. Mindenki válaszolt a kérdéseimre, normálisak, aranyosak voltak.
(Uzsoki)
6-osnak:
Nekem volt fogadott doktornőm, és pont ellenkezőleg történt: hosszú órák vajúdása után - nem fordult a szülőcsatornába a Pici, ill. gyengültek a fájások - odahívta az ügyeletest konzultálni, hogy ő hogy gondolja, mert szerinte császár kéne. Könyékig feltúrt, majd mondta: Ki lehet vákuumozni ezt a gyereket! :/
Áldom az eszem, hogy felfogadtam, mert ha emellé a tajparaszt mellé kerülök, amikor épp beindul a szülés... lelki nyomorékká tesz az elvileges legszebb napomon.
Sajnálom, hogy így alakult, de nyilván így volt a jobb, helyesebb döntés mindkettőnk érdekében, márpedig hiába csinálok lelkiismereti kérdést a császárból, akkor-ott ez volt a gyerek érdeke, és a végeredményen mit sem változtat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!