Van itt más is akinek nem tudtak EDA-t adni?
Csak nem a Baross utcában volt ez?
Nekem 6 éve baltázták el császár előtt a gerincközelit.
8-szor próbálkoztak, ergo 16 tűszúrás volt a gerincemen (le is van fotózva). Féloldalasra sikerült csak, végig üvöltöttem a műtétet.
Tavaly a SOTE II-n szültem, érdekes módon elsőre sikerült, simán ment minden.
Az elsőnél csak annyit mondott másnap reggel a doki, hogy sorry, 10.000 esetből egy ilyen van....
Én elfelejtettem kérni, mire eszembe jutott, már nem lehetett.
De igen, van olyan, hogy béna az orvos és nemt udja beadni. Ezért szokták anesztessel csináltatni, nekik nagyobb gyakorlatuk van benne, mint egy szülészorvosnak.
"Ezért szokták anesztessel csináltatni, nekik nagyobb gyakorlatuk van benne, mint egy szülészorvosnak."
EDA-t csak anesztes szúrhat. Olyan nincs, hogy a nőgyógyász szúrja, hacsak nincs neki aneszteziológiai szakvizsgája is a szülészet mellett.
Egyébként nem kell rögtön lebénázni a dokit, már bocsánat. Azért tök vakon az epiduralis teret szúrkodni nem annyira egyszerű ám, pláne, ha tényleg van valami anatómiai "deformitásod".
Van ilyen, hogy egyszerűen nem tudja megszúrni, nem találja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!