Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nyákdugo? Kép csatolva.

Nyákdugo? Kép csatolva.

Figyelt kérdés

[url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]

Sziasztok 37 hetes első babàs vagyok ! 2 napja ilyen dolog jön ki belőlem hol fehér hol feheres -sárgás.... multheten csütörtökön mehszàj ertekem 2100 volt sokat görcsölök meg elég gyakran kemenyedik a hasam.

Vedonot hívtam az azt mondta hogy nem törvény szerű a véres nyàkdugo az inkább már a legvégén jön ki de nem mindenkinek olyan. Valakinek hasonló?

Elnézést a kepert 😐 de nem tudom mi lehet ez! Dokim szabin van meg 2 hétig .

2016. márc. 17. 14:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem a nyákdugó abszolút nem ilyen volt. Sokkal több és picit véres volt, egy másodpercig se kellett gondolkodni hogy nyákdugó volt-e. Szerintem ez sima folyás.
2016. márc. 17. 22:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Az a durva,hogy nekem most van ilyenem,pedig nem vagyok terhes... Se nem viszket se nem eg,de mar lassan 2hete ilyen jon ki...

(Ezzel meg akkor sem talalkoztam,mikor a lanyommal voltam pocakos)

Szoval nem tudjatok mitol lehet? Igaz tervezzuk a tesot,de a mai tesztem is negativ MEG! 😁

2016. márc. 17. 23:48
 13/14 A kérdező kommentje:
Akkor nem tudom mi lehet 😐 ma megyek nst-re rá kérdezek ott.köszi a válaszokat.
2016. márc. 18. 04:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem az! Nekem a nyakdugo a szulesek elott ket hettel tavozott, es olyan takony szeru feheres rozsaszinu volt, es egy kicsit tobb!
2016. márc. 27. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!