Holnapra vagyok kiírva! Nagyon keményedik a hasam és folyik belőlem valami, de ma még csak 3-szor egy kevéske! Ez lehet a magzatvíz?
Szia!
Nekem is így kezdődött a szülés! Keményedtem, és folyt néha valami belőlem, először azt hittem bepisiltem...
Szerintem menj be a kórházba! Az a biztos!
Szia! Ma nálam is volt valami folyás, de már délután óta semmi. Eddig mindig láttam, hogy terhességi folyás, de a ma bennem is felmerült, hogy ez magzatvíz. Keményedés nálam is van.
Én még várok, hiszen délután óta nem érzek folyást.
Én is voltam így,hogy csak kevéske folyt és mikor jöttek a fájások és végül bementem a kórházba jól letolt a szülésznő,hogy miért nem mentem be.
Baj is lehet belőle,inkább menj be ha nem lesz semmi kiengednek.
nekem is volt folyásom szülés előtt, én is azt hittem magzatvíz, de nem az volt. A magzatvíz azért nagyobb mennyiség, még ha csak szivárog is-mondta a doki. Szülés előtt igen híg, ahhoz képest sok folyás van.
ha rendszeresek a "fájások" akkor indul a szülés.
De ha kételyeid vannak, inkább menj be, nézzenek meg, az a biztos:-)
Könnyű szülést:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!