Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Veletek volt ilyen, vagy ez...

Veletek volt ilyen, vagy ez hülyeség?

Figyelt kérdés

37. hétben járok, de ma jött egy olyan érzésem, hogy nem lesz meg a maradék 3 hét, hanem nemsoká itt lesz a baba.

És valahogy ettől nem tudok elszakadni. Nektek volt ilyen megérzés, és bejött vagy nem?

2016. febr. 2. 19:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én a másodiknál biztos voltam benne, hogy nem húzom ki végig, mert már sok jóslóm volt 37 hetesen is. Végül 10 nappal jött korábban. De betöltött 37 hét már nem számít koraszülésnek, a babák legalább fele korábban jön mint a kiírt időpont.
2016. febr. 2. 19:10
 2/15 anonim ***** válasza:
36.héttől én mindennap ezt éreztem. 40+6-on bújt ki :)
2016. febr. 2. 19:12
 3/15 anonim ***** válasza:
Ismerősöm végig úgy érezte hamarabb meglesz. Én meg azt, hogy túlhordom. Ő a kiírt nap szült én 1 nappal előtte szóval egyikünknek sem jött be. :D
2016. febr. 2. 19:23
 4/15 anonim ***** válasza:
Én is a másodiknál éreztem, hogy hamarabb fog jönni, aztán majdnem 2 héttel túlhordtam!😊
2016. febr. 2. 19:30
 5/15 anonim ***** válasza:
Én azt hiszem a 38.hétben éreztem nagyon erősen, hogy hamarabb jönni fog. Hát nem így lett :) 40+5 hetesen indult el a kicsike :) De csak 2 nappal hordtam túl :)
2016. febr. 2. 19:35
 6/15 anonim ***** válasza:
Én 30hetesen álmodtamm ezzel, 33héten meg is született
2016. febr. 2. 19:41
 7/15 anonim ***** válasza:
En is igy ereztem,hatalmas pocim volt mar a 37. heten.41+1 re szuletett :) Viszont a sogornom jol erezte! 37.heten megszult!
2016. febr. 2. 19:41
 8/15 anonim ***** válasza:

Az elejétől biztos voltam benne, hogy nem húzom a végéig és ahogy haladtam, egyre biztosabb voltam. Mindenki kinevetett, főleg, amikor a hetet is "megjósoltam".

Végül tényleg akkor szültem.

(Egyébként szimplán abból indultam ki, hogy teljesen ugyanolyan az alkatom, mint az édesanyámnak - magasság, centi, alkat - és ő is mindkétszer 38. hétre szült.)

2016. febr. 2. 19:49
 9/15 anonim ***** válasza:

nagyon problémás terhességem volt, sok orvos látott, sokat voltam kórházba, 27. héten beilleszkedett a szülőcsatornába (teljesen, nem csak befordult, hanem a feje beékelődött). akkor mondta az orvosom, hogy pakoljak össze, vásároljak meg mindent ami kellhet (semmink nem volt, hisz kórházban voltam előtte), utána feküdjek...

való igaz, hogy beindult előbb, de visszatartották. végül a kiírt napon szültem.

de úgy éreztem én is végig, hogy korababa lesz és ha nem avatkoztak volna közbe, akkor az is lett volna :)

2016. febr. 2. 20:42
 10/15 anonim ***** válasza:

Én is 37 hetes vagyok, és pont ma mondtam a férjemnek, hogy szerintem biztos, hogy 1-2 héten belül megszületik a baba. Pedig egészen a mai napig nagyon fent volt még a hasam, de most egészen lement, és nem tudom, valamiért azt érzem, hogy most már ki kell jönnie hamarosan. Szóval vagy ezen a héten, vagy a jövő héten szerintem megszületik.

A nagyfiamnál is volt valami megérzésem, de nem egészen ilyen. Ő csak 5 nappal született a kiírt nap előtt, de emlékszem rá, hogy pont a születése előtti napon voltam fodrásznál, mert nagyon csúnyán lenőtt már a hajam, és úgy voltam vele, hogy vagy elmegyek ma, vagy a jó ég tudja, mikor jutok el odáig. Egyszerűen biztos voltam benne, hogy aznap nekem fodrászhoz kell mennem :D

2016. febr. 2. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!