20. hetes terhességnél normális az enyhébb mensis görcs+derékfájás?
Nem kell magyarazkodnod, miert izgulsz!:) nekem is volt ilyenem, a 16.heten, en mentem dokihoz, aki a Magnosolvot javasolta. Hasznalt. De megnezte uh-val a mehszajat, hogy nincs-e gond.
Szedsz vmilyen magneziumot?
32hkm
Szia,köszönöm válaszodat:)
Igen,szedek mágne B6-ot,amit dokim javaslatára 3x1-ről 4x2-re emeltem.Így "csak"este görcsölök:(
És Neked aztán teljesen elmúltak a görcsök?
Gratula a várva várt babátokhoz! :)
Nyugi, nincs semmi baj, teljesen normális és természetes a terhesség bármely szakaszában a has-, ill. derékfájás.
Azt szokták mondani, hogy a terhesség első felében inkább a hasfájás jellemző, ahogy tágulnak a szövetek, második felében meg a derékfájdalom.
Nekem volt a terhességem során olyan erős, heves hasi fájdalmam és görcsöm, hogy attól rettegtem, hogy elmegy a baba, aztán a rendszeres (3x2) MagneB6 segített.
igen, de a magne b6 csak arra volt jó, hogy abbamaradjon a hányás, de a Magnosolvot volt, ami igazán segített. Gyakorlatilag pár nap alatt, az szívódik fel a legjobban és leggyorsabban és sok magnézium is van benne. én elégedett vagyok:)
még mindig iszom, mert ha elnehezült méhvel ébredek, mert a magzat nagyon aktív volt éjjel, akkor azon is segít:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!