Mindenkinek fájt amikor a méhe húzódott össze?
Figyelt kérdés
Császár volt nekem, korházban éreztem egy kevés fájdalmat szülés után (méhösszehúzódásra értem), azután nem fájt, és mikor visszamentem felülvizsgálatra kiderült, hogy még mindig nincs összehúzódva (sőt nagyon keveset húzódott), és írtak fel méhösszehúzót 6 napig kelett szedjem/igyam, de most sem éreztem fájdalmat. Amúgy korházban is voltam azután, ott is kaptam, de ott sem fájt egyáltalán, miközben más beteg fájdalomcsillapítót kértek ugyanerre. Most újra kell visszamenjek ezért izgulok egy kicsit, mert mindenki idáig azt mondta , hogy fájt neki. Akkor vajon nekem nem húzodott azóta sem??2016. jan. 15. 06:26
11/15 A kérdező kommentje:
Amúgy nagyon sokszor megtörténik ez, hogy bent marad, mivel akkor perpill a sok vér miatt és a nagyon rátapadó méhlepény nem látszik, csak van az az eset, amikor magától távozik.
2016. jan. 15. 09:17
12/15 A kérdező kommentje:
Persze, SAJNOS...!!!
2016. jan. 15. 09:29
13/15 anonim válasza:
Első gyereknél alig éreztem, a másodiknál be kellett vennem a fájdalomcsillapítót, amit adtak, mert amikor szopizott, nagyon durván fájt a méhem... kb mint szüléskor. Aztán otthon még pár napig ez volt, féltem már szoptatni néha...éjjel volt, h alig aludtam, se feküdni, se állni nem volt jó, úgy fájt. És nem maradt bent semmi a méhemben!
14/15 anonim válasza:
Hüvelyi, de én sem éreztem egy darab utófájást sem. Mondjuk jóslót sem :) Szépen visszahúzódott mindne a helyére.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2016. jan. 16. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!