Mi történik pontosan a 6hetes vizsgálatkor?
Figyelt kérdés
2008. szept. 16. 18:48
1/6 anonim válasza:
szia!! nekem csak az orvos megnéztte a méhemet megnyomkodta,hogy rendesen összehúzódott -e,meg a varrás helyét nézzte!!aztán megkérdezte hogy a mellem fáj-e meghogy milyen fogamzás tabletát írjunk fel!tömören ennyi!!nem történik semmi különleges!!remélem segítettem!:)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi. És citologiát nem vesznek le ilyenkor?
2008. szept. 16. 19:39
3/6 anonim válasza:
Nekem nem volt rákszűrés.Azt mondta akkor menjek vissza,ha már nem szoptatok,mert szoptatás alatt más lesz az eredmény.
4/6 anonim válasza:
Nem, mert terhesség elején vettek, ahhoz képest egy évre kell majd megint.
Amúgy nálam sem volt semmi különös, elkérte a kórházi zárómat, megvizsgált, és megbeszéltük a fogmazásgátlási lehetőségeket, és megkérdezte, minden rendben van-e és van -e kérdésem.
Ennyi, semmi extra.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2008. szept. 16. 20:03
6/6 anonim válasza:
Szia, nekem is hasonlóan volt, mint az 1. hozzászóló írta. aztán fél év múlva kellett visszamennem, amikor ugyanúgy csinált UH-t a doki, hogy minden OK-e, és akkor vett kenetet a rákszuréshez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!