Egy nő hány éves koráig tud komplikációmentesen és egészséges gyermeket szülni? Gondolom ez egyénfüggő, de mégis mi az átlagkor?
TApasztaltam, pontosabban láttam: én 23évesen minden gond nélkül szültem(egy nagyon picit vágtak, két öltésnyit, úgy tágultam, ahogy az a nagykönyvben megvagyon írva), azonnal lett tejem. A terhességem elrohant, nem volt semmi bajom, végig aktív lehettem.
Szobatársam 35évesen szült, nem tágult, repedt minden irányba, nehezen ment neki, nem lett teje még a harmadik napon sem:( Egy merő ta úgy egy kínszenvedés volt neki a terhessége, már a végét várta kb a 10.héttől:(
Amit láttam, és tényleg teljesen magán vélemény, hogy 35év felett már valahoyg nehezebben mennek a dolgok minden szempontből. Ezt nagyban befolyásolja persze, az egyén tulajdonságai is.
Ja és a terhességem olyan volt mintha nem is lett volna, fitt voltam és tünetmentes végig!!
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!