Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A CTG-nél két eredményt mutat...

A CTG-nél két eredményt mutat a gép? Mik ezek?

Figyelt kérdés
A baba pulzusszámát, illetve a méhösszehúzódások értékét. Jól tudom? Az összehúzódásoknál a 73 milyen értéknek számít? 40. hetes kismama
2008. szept. 16. 13:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Jól tudod:-)

A felső a baba szivét mutatja, 160 körül a normális, de igen ingadozik. Ha a csík egyenes, a baba csöndben van, na azt nem szeretik így már szülés előtt...

Az alsó a méhösszehúzódás. Na ez kinél hogy, én úgy tudtam, hogy a 100 a tolófájás, de akkor neked a 73-at már igencsak kéne érezned...

Én nem tudom, mert mikor már fájásokkal mentem be, nem tették rám, csak a babaszivhangosat, így nem tudom ilyen "értékü" fájásaim voltak. De 4 órával szülés előttvolt egy nst-m, ott már vertem a 60-at, azt tudom.

Könnyű szülést neked:-)

2008. szept. 16. 13:11
 2/4 anonim ***** válasza:

A 73 már tényleg elég soknak számít, nekem vajúdáskor volt annyi, aztán persze ment még feljebb is.

Könnyű szülést!

2 hónapos kisfiú anyukája

2008. szept. 16. 14:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Az lehetséges, hogy ez az összehúzódás még ne fájjon, csak görcsszerű érzés, szorítás legyen? Ugyanilyennek fogom érezni a vajúdás alatt is?
2008. szept. 16. 14:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehetséges,és-bár nem akarlak megijeszteni-fog ez még fájni sokkal jobban is!Amikor nekem 60-at mutatott semmi fájást nem éreztem,csak görcsölgetést.Ez volt du.2-kor.du.5-kor bedurvult-na,azt aztán éreztem-és du.7-kor megvolt a kisfiam.Mivel nem vagyunk egyformák,és a fájdalomküszöbünk is más,van aki jobban tűri,van aki kevésbé.Én nem kértem fájdalomcsillapítást sem.Könnyű szülést!18 hetes baba anyukája
2008. szept. 17. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!