37hetes kismama vagyok. Nem múlik el reggel óta a mensi-szerű fájdalmam, a csípőm és a derekem is eléggé fáj, de folyamatosan. Időnként keményedik a hasam, rövid időre, de rendszertelenül. Lehet baja a babának?
Figyelt kérdés
nem hiszem, hogy ebből lesz a szülés, reggel még jóslóra gondoltam, de már kicsit aggódom, nincs-e gond a babóval?2010. márc. 25. 14:48
11/13 anonim válasza:
nekem még kitolás előtt is hancurozott...
12/13 A kérdező kommentje:
még egyben vagyunk... :-)
a dokim megnézett, azt mondta még nem lesz szülés mostanában ... 1-2hétig. és hazaküldött.
a szülésznő azt mondta nst-n, hogy ha rendszereződnek a fájások, azért hívja fel, mert a baba befordulva, a feje lent, és keményedtem akkor is rendesen. az estéhez képest annyi változás van, mintha kezdenének rendszereződni a keményedések, de csak kicsit fájnak (én durvábbra számítok legalábbis).
nem tudom, mi van. persze a manó rendben, és ez jó!
azt nem értem, ha ezek csak a jóslófájások és így maradnak a szülésig, akkor nagyon el fogok fáradni, mire odáig eljutok. ugyanis éjjel sem tudtam aludni.
lehet, hogy még több hétig így leszek? azt gondoltam, a jóslók elmúlnak... de még a meleg zuhira sem lett jobb.
2010. márc. 26. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!