Szülés után kiszerettem a férjemből? Ez valódi érzés vagy csak a hormonok változása okozza?
Öt hetes a babánk. A férjembe őrülten szerelmes voltam az első perctől,(három éve),végig a terhesség alatt is,de már szülés után két nappal a kórhazban éreztem,hogy baj van. Egy hetet voltunk bent komplikációk miatt,és mire hazajöttünk,valami megváltozott bennem. Ahogyan erősödött bennem a kislányom iránti szeretet,ugy csökkent a párom felé minden pozitív érzelmem. Mára már kimondottan irritál a közelsége,az érintése. Nem mutatom ki,kényeztetem,ahogyan korábban is,minden módon,de irtózom az érintésétől,pedig a kapcsolatunk alappillére a jó szex volt. Pár napja már az jár a fejemben,milyen jó lenne,ha elhagyna,sokkal könnyebb lenne nélküle.(Gyerektartasra se lenne igényem,csak menjen el)
Borzasztó érzés,hiszen semmiképp nem akarnam,hogy a gyermekünk csonka csaladban éljen,ingázva apu es anyu között,de már nem bírok enni sem,folyamatosan fogyok,pedig nem is tudok szoptatni. Van remény,hogy helyreállnak a régi érzelmek a hetek múlásával? Tapasztaltatok ilyet?
szerintem meg ne csinálj semmi visszafordíthatatlant!
rá vagy kattanva a gyerekre,ez természetes,persze,hogy nem tudsz a férjedre figyelni,sok ez a változás.
Maradj veszteg,lehet,hogy pár hónap alatt visszaállnak az érzéseid
Megdöbbentő mennyi itt az ítélkező és irígy hozzászóló...
Kedves kérdező, igen, lehetséges ilyen. A szülés után hatalmas hormonális változáson megy keresztül az anyuka, ehhez társul a kialvatlanság, a hatalmas felelősség... Én pl minden nap menetrendszerűen sírtam, ingerlékeny voltam, lobbanékony...
Igen,van remény, hogy minden újra a régi lesz! Adj időt magadnak, magatoknak!
Szerintem nagyon fontos a jó szex és bizony, az a kapcsolat EGYIK alappillére.. Ha ez már nincs, miközben az adott illetőnek fontos volt, úgy eléggé megnehezíti a későbbieket.
Én is azt javaslom, hogy adj időt magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!