Igaz hogy császáros szülésnél szebb lesz a baba feje?
Csak azért, hogy 2 napig szép legyen a feje a képeken, nem vágatnám fel magam. Később pedig nincs különbség. 2 császár után mondom, ne csináld! Nem "buli".
2015. dec. 25. 22:14
12/28 A kérdező kommentje:
nekem nincsenek szulessel valo tapasztaltaim. mert elso gyerek lesz.
Nálam a császár max sos-ben. Nem azért mert annyira jó a sima szülés, hanem parázok a műtétektől. Ha nem muszály ne vágják fel a hasfalam.
Illetve sima szülés után nem kellett még 12 órát feküdnöm, hanem sétálhattam is és a lányomat is könnyen elláttam.
2015. dec. 25. 23:19
2 császárom volt, senkinek nem ajánlom...
A kérdésedre válaszolva, a nagyobb fiam éppolyan vörösen ránxosan került elő mint a természetes úton született babák, a kicsinek meg totál gyűrött volt a füle.
2015. dec. 26. 06:58
Ohh,anyám!
Ne már,ilyen nevetséges indokkal akarod magad felvágatni???
Amúgy mit csinálsz akkor,ha beindul a szülés és olyan gyors,hogy nem császároznak?? Ráülsz és visszatartod??
Ez már nevetséges!
2015. dec. 26. 09:08
16/28 A kérdező kommentje:
nem felek attol h felvagjanak.mert volt meg plasztikai mutetem is. de ahogy latom a valaszokat hogy ugyis vissza all a normalis formara akkor termeszetes szules lesz.
A kislányom farfekvés miatt lett császáros. A fejecskéje lapos lett felül, hátra felé hosszúkás, mert a rekeszizmomhoz nyomódott. Nem volt épp szépnek mondható. Sokat javult az első napokban, álítólag 1 éves koáig változhat. Szóval attól is függ a bab fejformája, hogy hogyan helyezkedik el az anyaméhben. Van hogy az arca van lefelé , arctartás (face presentation) ilyenkor is lapos a feje teteje,és hosszúkás.A homlokfekvésnél, homloktartásnál meg nagyon magas homlok, és hátul csapott fejecséje lesz (brow presentation).
2015. dec. 26. 11:03
A kislányom természetes úton jött a világra! Gyönyörű szép kerek kis 34-es buksival :-) Teljesen tisztán! Még le mosni sem kellett! Hozzáteszem,h 2 perc alatt kibújt,biztos ez is sokat számít. Amúgy első baba:-)
2015. dec. 26. 17:35
Mondjuk a 34-es buksiért hálát is lehet adni! :)
Nekem volt 37-es is, meg 35-ös, és utóbbi mennyivel könnyebben meglett... :)
(Pedig második és harmadik babák voltak)
2015. dec. 26. 22:36
4 babát szültem természetes módon, 2 kitolás hosszúra sikeredett, mert nem elégségesen tágultam, DE egyik babámnak sem volt csúcsos feje. Kis kerekfejű babák voltak.
2015. dec. 27. 10:32
Kapcsolódó kérdések: