Átlagos testalkatú anyák, nagy súlyú (4000 gramm körüli és fölötti) gyermeket, hogy szültétek meg? Sok volt a komplikáció, roncsolódás stb?
Nagy súlyú gyermeket becsülnek (tudom, hogy ezek a becslések nem megbízhatók), ezért így szülés előtt jól megijedtem, hogy mi lesz. Mindenképp természetes szülést szeretnék. Testalkatom átlagos, ha mondhatok ilyet, akkor kb. 3500 grammra lett "kitalálva". Férjemmel mindketten 3100-3200 grammal születtünk.
A fejkörméret már most egy héttel idősebbnek látszik az uh-n, mint a menstruáció alapú terhességi kor. 33hkm
Az biztos, hogy nem én pontoztalak le. Mindenkinek zöldet adtam.
(Válaszolóként sokszor én sem értem, hogy miért vagyok lepontozva)
Tényleg? Nem tudom, hogy ki lehetett. Az én felületemen - mivel mindenkinek zöldet nyomtam - ezért az szerepel "Szerinted ez a válasz hasznos".
Valakin trollkodik vagy simán nem tetszett a sok pozitív válasz.
Sajnálom lányok!
Átlagos alkat vagyok és mindkét gyerekem 4 kilóval született, természetes úton, komplikációmentesen.
Az elsőt 10 nappal túlhordtam és 16 óra vajúdás után kértem EDA-t, mert nem tágultam, rá 1,5 órára meg is született.
A kicsi 5 nappal előbb jött és cakk-pakk 8 óra alatt meglett, pedig az első 2 órában még ügyeket intéztem, utána még 10 perces fájásokkal bevezettem a kórházba :)
Ja és utolsó UH-n 3000 körül becsülték őket...
Jaj, vajon hány %-ban lesz így hasznos a válaszom? :D
Jobb, ha nem válaszoltok többen, mert itt valaki(k) folyamatosan lepontoznak. Én nyomom a 100%-kot, de aztán röviddel bejön a lepontozás. Ez így volt az utóbbi válaszolóknál is, tehát, valaki figyeli a kérdést.
Sajnálom lányok, idegesít, hogy a kérdésem miatt pontoznak le titeket!
Végül, köszönöm szépen mindenkinek a választ! Nekem sokat segített!
Többen ne válaszoljatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!