Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nyíregyházi kismamák, anyukák...

Ancsa840 kérdése:

Nyíregyházi kismamák, anyukák kinek az orvosa és ki szült Dr. Ivancsó Bélánál?

Figyelt kérdés

Van itt olyan akinek Dr.Ivancsó Béla volt a fogadott orvosa?Érdeklődnék mennyibe kerül nála egy vizsgálat,vagy ultrahang terhesség alatt és szülésnél van fix tarifája?Úgy néz ki az előzményeim miatt lehet császár lesz.Igaz még az elején vagyok,de védőnőm szerint ha akarok orvost fogadni azt már most kell.Én pedig rá gondoltam.

11hetet betöltött km.

2015. dec. 16. 13:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Első babámat dr Pósz Zoltánnál szültem, most is hozzá károk terhesgondozásra. Bátran merem ajánlani neked, lelkiismeretes, fiatalos, felkészült, humoros orvos. Ha ő távol lett volna a szülés idején, dr Ivancsó helyettesitette volna.
2015. dec. 16. 17:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem pénzéhes, lelkiismeretes doki!Tiszta szívből tudom ajánlani. 10 000 a magánrendelésnél a tarifa, de az utolsó hetekben nem kellett fizetnem semmit (36. hét után, azt hiszem). NST-re sem kellett mennem a kórházba, hanem beugrottam a rendelőbe hétfőnként, amikor nekem jó volt, s megcsinálta az aszisztense, ingyen! Szüléskor és utána nem tudtam neki odaadni a pénzt, amit szántam, mert szándékosan úgy jött be hozzám, amikor szoptatási idő volt, vagy látogatók voltak nálam. A 6 hetes kontroll alkalmával sem akarta elvenni a borítékot, így konkrétan ott hagytam az asztalán, hogy én ide szántam, s köszönöm szépen. Egyébként ez az alkalom is ingyen volt, meg is lepődtem rendesen.

Amúgy milyen előzmények miatt lesz császár? Második terhességed és az első császár volt? Vagy mi?

Mert nekem mki azt hajtotta, hogy ha az elsőt nem tudtam megszülni (fájásgyengeség, előesett kéz, tágulás hiánya), akkor a második tuti császár lesz. Ivancsó végig arra buzdított, hogy álljak rá agyban arra, hogy képes vagyok természetes úton is megszülni. Én olyan magabiztosan vonultam be a szülőszobára, hogy magam is csodálkoztam. Rövid idő alatt, könnyen, minden zökkenő nélkül megszültem a 4400 grammos babómat! 2 pici varrat lett csak a vége, de semmi egyéb!

Úgyhogy te is legyél pozitív! Ha csak lehet, ragaszkodj a természetes szüléshez. Jobban fáj, de ezerszer könnyebb a felépülés! Szerintem...

2016. szept. 16. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!