Szülés utánn mikorra apad le a lábam, kicsit be van dagadva és nem jönnek rám a cipőim mikor tudom majd felvenni?
Figyelt kérdés
2008. szept. 15. 08:36
1/4 anonim válasza:
szia!
nekem kb.2 hétre rá ment le a dagadás a lábamról...de nekem szerencsém volt akkor még meleg volt,hordhattam papucsot,neked ebben a hidegben....Kitartás!
8 hetes kisfiu anyuja
2/4 anonim válasza:
Nekem kb. 1 hetembe telt. Sokat segít, ha sok folyadékot iszol, pl. a citromfű teát tudom ajánlani, segít kihajtani a vizet. Csak arra kell vigyázni vele, hogy van egy kis nyugtató hatása is, ezért olyankor érdemes meginni, ha utána tudsz egyet szundítani. Pár nap alatt helyrehozza az ember lábát. És a picinek sem árt, nyugodtan szoptathatsz mellette.
3/4 anonim válasza:
Nekem sajna nem volt ilyen szerencsem, még a 6 hetes kontrollra is nehezen tudtam cipot húzni!Igaz, nekem eléggé be voltak dagadva a lábaim.
4/4 anonim válasza:
Nekem szerencsém volt, szinte azonnal leapadt, pedig nagyon be voltak dagadva a lábaim, kitartás, megkönnyebbülsz ha kibújik a picurka! 6 hetes kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!