Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Elég ennyi holmi a szülőszobára?

Elég ennyi holmi a szülőszobára?

Figyelt kérdés

-köntös

-törölköző

-papucs

-wc papìr, p zsebkendő

-pizsama szülés utánra

-bugyi

-betét

2015. dec. 10. 18:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. dec. 10. 19:04
 2/15 anonim ***** válasza:
én még vinnék ilyen apróságokat, hogy pl törlőkendő, hajgumi, stb.
2015. dec. 10. 19:06
 3/15 anonim ***** válasza:
szőlőcukor, víz
2015. dec. 10. 19:07
 4/15 anonim ***** válasza:
Tusfürdő, nedves wc papír.
2015. dec. 10. 19:51
 5/15 anonim ***** válasza:
2 törölköző, 2 papucs, zokni, vajúdáshoz hálóing (nem biztos, hogy adnak), tusfürdő, szőlőcukor, víz, 2 hajgumi. Legyen nálad keksz vagy valami vészkaja, mert ha "rossz időben" szülsz, nagyon messze van a következő étkezés (én este fél10-kor kerültem ki a szülőszobáról, nem kaptam reggelig semmit, jó hogy volt vésztartalékom).
2015. dec. 10. 20:12
 6/15 anonim ***** válasza:
Vizet mindenképp vigyél, és igyad is bőségesen!
2015. dec. 10. 20:20
 7/15 anonim ***** válasza:
telefon,fényképező. Én például egy kortyot nem ihattam és nem is ehettem.
2015. dec. 10. 21:02
 8/15 anonim ***** válasza:

"Én például egy kortyot nem ihattam és nem is ehettem."

Senki nem tilthatja meg neked ezt. Jobb, ha tudod!

A szülés kemény fizikai meló. Lehet és kell is inni és néhány falatot enni is, hogy az ember megőrizze az erejét. Nem ülnek melletted végig, kimegy a szülésznő és eszel és iszol, ennyi. Kell. Muszáj. Az, hogy nekik egy altatásos császár esetén (ami extrém ritka manapság) kényelmesebb az üres gyomor, részletkérdés. Egy régi-régi rossz szokásból itt maradt butaság, hogy nem szabad enni és inni. Főleg inni nagyon fontos!!!

2015. dec. 10. 21:52
 9/15 anonim ***** válasza:
Nálunk a szülésznő mondogatta mindig, hogy igyak-igyak, az nagyon fontos, páromnak is mondogatta, hogy adogassa bekem a vizet. Enni mondjuk nem kívántam, mert többször hánytam. Azért egy 9-12 órás vajúdás étlen-szomjan nem épp humánus...
2015. dec. 10. 22:11
 10/15 anonim ***** válasza:
Én vagyok aki írta hogy nem ehettem és nem ihattam, Karcagon szültem 15 hónapja. Szerencsére rövid idő alatt megszületett a kisfiam(2óra 15 perc). És kértem vizet a szülésznőtől,nagyon szomjas voltam. Annyit mondott nem lehet. Mikor bementem a szülőszobára és a papírokat írtam alá akkor ittam egy kortyot és már akkor rám szoltak,hogy itt már nem lehet inni,enni.
2015. dec. 10. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!