Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Leírnátok szerintetek mi...

Leírnátok szerintetek mi hiányzik még a szülőszobára?

Figyelt kérdés

Most szedegetem össze a dolgokat.

Köntös, 1 pizsama, 1 papucs, 1 nagytörölköző, tusfürdő, iratok.

Ezeket csak a szüléshez viszem, a többit majd behozogatják. Kell még valamit elraknom?

2015. dec. 9. 12:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%

A szülőszobát, vajúdót kérdezi, nem a gyermekágyas osztályt!

Egyébként hol szültetek ti, hogy ennyi minden kellett?

Én is "nagy magyar államiban", de a szülőszobára csak magamat kellett vinnem, meg ásványvizet és rágcsát (szőlőcukor, energiaszelet... ízlés szerint).

Mielőtt lekerültem volna a gyermekágyra (24 órás megfigyelés után nagy vérveszteség miatt), akkor kellett saját hálóing és bugyi (betétet még ekkor is ők adtak).

2015. dec. 9. 13:47
 12/17 anonim ***** válasza:
53%

és ha nem "lekerülsz", hanem visznek? mondjuk császár után, őrzőbe? ott csak az van veled, ami a szülőszobán is ott volt.

jó, ha alap dlogok kéznél vannak, hogy amikor kórterembe kikerülsz, ne arra kelljen várni, hogy mikor hozzák már a tenát :/

nekem mindenem ott volt, még a laptop is... akkor már 4 hete bent voltam, minden pakkommal mentem a terhespatológiáról a szülőszobára.

2015. dec. 9. 13:52
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem jólesett volna megmosni a fogamat, miután felkeltem, hiányzott, h a kistáskában nincs bent.
2015. dec. 9. 14:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát én is azért írtam inkább plusz törülközőt, bugyit, betétet, mert nem tudod előre, mennyit fogsz vérezni, mikor esne jól egy zuhany stb. És hát nem jó érzés átázott bugyiban ücsörögve várni, míg valaki beér a cuccaiddal, hogy végre tiszta lehess.
2015. dec. 9. 14:31
 15/17 anonim ***** válasza:
50%

"és ha nem "lekerülsz", hanem visznek? mondjuk császár után, őrzőbe? "

Elkerülte a figyelmedet, hogy nem kerültem le egyből. Délután kettőkor született meg, másnap délután 3-kor vittek le tolókocsival.

Semmi nem hiányzott ebben a 24 órában, mivel felkelni nem tudtam, nem zuhanyozhattam, katétereztek. Cserélték alattam a betétet és a betegalátétet, jegeltek, infúziót kaptam.

2015. dec. 9. 14:32
 16/17 anonim ***** válasza:

Hálóing praktikusabb,mert sokszor vizsgálnak. (2 db, ha nagyon maszatos lenne tudj cserélni....én nem akartam kórházit)

Ha folyik a magzatvíz akkor kellhet betét és bugyi, elhúzódhat a vajúdás.

Nedves törlőkendő, pzs, hajgumi, (wc papír helyett jó a pzs is, nem kell külön guriga)

sportkupakos innivaló (mentes víz)

szőlőcukor, csoki, keksz

fényképezőgép (elem, memóriakártya stb...)

telefon+töltő (ki tudja meddig vajúdsz)

zokni (nekem nagyon fázott a folyosón a lábam amikor sétáltam

iratok, házassági anyakönyvi kivonat vagy apasági

terhes kiskönyv

2015. dec. 9. 15:10
 17/17 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok: törölköző (kicsi-nagy)

dm-ben vettem pici tusfürdőt, izzadásgátlót, összecsukható fogkefét, mini fogkrémet, fésűt...nekem ez is jól jött, kellett a lelkemnek

:)

Ha apa mégis menne: neki ennivaló, energiaital, víz, papucs, cserepóló

2015. dec. 9. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!