Pakolom a korhazi taskakat, sok helyen olvasgattam mit erdemes vinni! Leirom miket rakta, ami hianyzik leirnatok nekem?
Figyelt kérdés
Szülöszoba: Leletek,szemelyi,lakcim es taj kartya,apasagi nyilatkozat. 1db haloing,papucs,zsepi,wc papir,tusfurdo,torolkozo,tenna betet.
Korhazi napokra: 2db papucs,zokni,kontos,melegito felso es nadrag,pizsi,fehernemu,tenna betet es egy csomag ejszakai betet,wc papir,nedves torlokendo,tusfurdo,sampon,evoeszkoz,pohar,fogkefe,fogkrem ,egy csomag pelenka,popsitorlo,popsikrem,hintopor.kis sapka,baba pled.mellszivo.. Jo esetben elvileg 4napot kell bent lenni! Mennyi haloinget rakjak? ahogy lehet szeretnek pizsire valtani mert nem szeretem a haloinget.
2015. dec. 9. 08:16
11/18 anonim válasza:
Szia, a kórházban töltött napokra ajánlom még: tányér, kés, villa, kanál, bögre meg egy kis só, mert pl. nálunk nem mindig volt biztosítva evőeszköz :) meg plusz szalvéta..
12/18 anonim válasza:
upsz bocsi, most olvastam az evőeszközt :) 11-es voltam
13/18 anonim válasza:
Hajkefe, hajgumi, szoloruzs.
Intim mosakodo!
Frissito kendo is jol johet.
14/18 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a valaszokat! Nagyon aranyosak vagytok! 😊👍
2015. dec. 9. 09:59
15/18 anonim válasza:
Én tettem még oda egy pici mosogatószert és egy szivacsot is, ill. egy konyharuhával takartam le a szekrényemet és arra pakoltam ki. A babának takaró, körömkesztyű. 😊 Jó babázást.
16/18 anonim válasza:
Bocs, láttam a plédet. Textilpelust szoktak még kérni. Én vittem még folyékony szappant és kéztörlőt is.
17/18 anonim válasza:
Fertőtlenítő kendő vagy zselé, hogy a WC-ülőkére ülhess, mert nem nagyon lesz erőd akrobatikázni fölötte. :P Drogériákban lehet kapni papír ülőkeborítót, az is jól jöhet, ha nagyon gáz a WC.
18/18 anonim válasza:
Bár én császáros voltam, de leírom, ami nekem nagyon hasznos volt. Írta valaki előttem, hogy kapott az őrzőben szívószálat, nos ez nálunk nem volt, jö hogy vittem magammal, mert tényleg nem tudtam volna másképp inni... Illetve nagyon jól jött még a fürdőszivacs, első szülésnél ezt a hálós fürdőrózsát vittem be, azt sem tudtam, hogy tegyem magamhoz... A puha szivaccsal könnyen át tudtam magam mosni...😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!