Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » December 31. re vagyok kiirva,...

NikiDávid kérdése:

December 31. re vagyok kiirva, szerintetek?

Figyelt kérdés
Meg lesz elöbb a baba hogy mondja a minuszokat, télen is a hideg "front" meg hozhatja? Kisfiut várok. Már lassan egy hete vannak fájásaim derekam rettenetesen néve az ágyba nem birok megfordulni.

2015. dec. 8. 16:09
 1/9 anonim ***** válasza:
gratulálok, a nap kérdése! :)))
2015. dec. 8. 16:13
 2/9 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet tudni.

A végén sokan ezt élik át, hogy mozdulni is alig bírnak, meg megfordulni. Kitartás!

Attól, hogy vannak fájásaid (hol pontosan?), nem feltétlen jelenti, hogy előbb születik meg a baba.

Mikor voltál utoljára orvosnál?

2015. dec. 8. 16:17
 3/9 anonim ***** válasza:

Harmadik gyerekkel az utolsó két hónapban durva jósló fájásaim voltak. Majdnem két héttel túlhordtam.

Itt még bármi lehet.

Akár az éve első babája is lehet ebből még... :)

2015. dec. 8. 17:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Holnapra vagyok kiirva. Es szerintem baboca meg marad egy darabig. :-) Az elmult 2 hetben ket hideg es egy melegfront volt. Minusz10 -20 °-ig volt az idojaras. Kisfiamat nem erdekli. Pedig mar 2 hete varjuk nagyon
2015. dec. 8. 17:33
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Az utolsonak sok sikert ☺

2015. dec. 8. 17:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Dec. 30-ra vagyok kiírva! Nekem is nagyon sok jósló fájásom van, szurkál, keményedik. Holnap megyek dokihoz, majd megmondja, hogy nyílok-e már, vagy ez semmit sem jelent.

Egyébként kisfiú lesz.

Az előző is fiú volt, semmi előjele nem volt a szülésnek, egyik reggel a 38. héten csak úgy beindultak a görcsök és kész.

2015. dec. 8. 18:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Csütörtökre vagyok kiírva.. Ki tudja. Eddig nem érzem úgy hogy ki akarna jönni.
2015. dec. 8. 18:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Hetfore vagyok kiirva!

Mar vagy egy honapja szenvedek a hat es iszonyat derekfajassal. Az agyban kin szenvedes a mozgas, a medencem es a csipom is faj.

35. Heten a kulso mehszajam mar nyitva volt illetve meg volt rovidulve a mehnyakam.

Mar nagyon jo lenne ha tul lennek rajta. Ez mar tenyleg terhes. ☺

Amugy 2.baba es kislanyt varok.

Csutortokon megyek dokihoz, kivancsian varom h mit mond majd.

Par napja mondjuk tompan fajdogal a hasam es kemenyedik is.

Jo sokan osszegyultunk akik mostanaban szulunk, uh konnyu szulest kivanok mindannyiunknak!!!!!

2015. dec. 8. 19:59
 9/9 A kérdező kommentje:
Sok sikert nektek! Esetleg vki szül szekszardon? ☺
2015. dec. 8. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!