Érdemes csecsemőst fogadni, Bp. Szent Imre kórházban?
Én is ott szültem, és nagyon érdemes volt!
Természetesen a második babámmal már nem kellett...
Nagyon kedvesek ott a csecsemősök (majdnem mind!), de iszonyatosan túlterheltek. (Gondolom más kórházakban is ez van).
Ő segített mellre helyezni a babámat, aki kis súlyú volt, aluszékony, egyedül nem tudtam volna. Megtanított minden alapvető dologra, és ami a legjobb, hogy mindjárt a "saját babámon". (Köldökápolás, pelenkázás, fürdetés, mikor fázik a baba). Megtanított kézzel fejni. Direkt a kedvemért műszakot cserélt, illetve a szabad napján is bejött "ránknézni".
A férjem bejöhetett fürdetni a háromból két napon, és egy kis ideig így együtt lehettünk hármasban (az apukák nem mehetnek be a gyerekhez ebben a kórházban).
Ez volt az egyik legjobb döntésünk!
Körbe kérdeztem 5-10000 Ft-ot szokás nekik adni, mi 10-et adtunk, nagyon meg voltunk elégedve, tényleg szívvel csinálta, nem csak a pénzért. Ma kismamák ott szenvedtek, mert nem tudták, hogyan szoptassanak, és nem volt aki segítsen nekik...
(Igaz nekem szerencsém van, mert a szülésznőm a rokonunk, az orvos is ismerős, így nekik nem kellett külön fizetni,csak pici ajándékot adtunk)
Magánban szívesen ajánlok nevet is...
Második vagyok.
Igen, eléggé le vannak terhelve, de nagyon kedvesek. Van 1-2, aki kifejezetten segítőkész. Nekem a fiam nem akart szopni, legalábbis ezt hittem, aztán kiderült, hogy nem nem akar, hanem nem tud, mert "bekaphatatlan" a cicim. Ekkor adott egy bimbóvédőt és azzal minden rendben lett.
Szóval kedvesek, mindent elmondanak, ha kérdezel (előbb vagy utóbb :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!