Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki ismeri Kecskeméten dr....

Ki ismeri Kecskeméten dr. Bentzik András szülész-nőgyógyászt?

Figyelt kérdés
Milyen orvos?

#szülés #Bentzik András
2015. dec. 4. 06:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Bocs hogy nem a kérdésre válaszolok, de mikor szülsz? Én is Kecskemétre megyek szülni, csak Csukához. Róla jókat hallottam.
2015. dec. 5. 19:14
 2/10 A kérdező kommentje:
elvileg július 25 körül
2015. dec. 5. 21:41
 3/10 A kérdező kommentje:
és te??
2015. dec. 7. 15:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Akkor biztos elkerüljük egymást, március 23. :)
2015. dec. 7. 19:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Két alkalommal voltam nála, de nem Kecskeméten, hanem a mi kis falunkban az SZTK-ban rendel. Aranyos volt, megmutatott, elmagyarázott mindent az UH-n. Ismerősöm is dicsérte. Végül nem maradtam nála, de csak azért, mert messze van a szülészet.
2015. dec. 8. 18:28
 6/10 A kérdező kommentje:
rendszertelen volt a menstruációm az utóbbi időben és mikor mentem hozzá 5 hetes voltam petezsákot szikhólyagot és embriót is látott,viszont nem hívott vissza kontrollra hogy megnézze van e szívhang,csak a 12 uh látom elősszőr ami 5 hét még.Ezért kérdeztem ,milyen orvos
2015. dec. 9. 16:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Ritka ocsmány módon beszélt velem fájásmérésen... szinte lehülyézett. Soha nem szülnék nála.
2016. márc. 10. 14:31
 8/10 anonim ***** válasza:
51%
Bár már elég régen tetted fel a kérdést örülök hogy rá találtam. 2016 márciusában jártam nála Kecskeméten. Csak egy eredményért mentem vissza, de közben kiderült hogy kismama lettem. Ezt mondtam is neki, mire ő elkezdett csapkodni és szinte elküldött az anyámba.Ezek után megvizsgált. Végig sírtam az egészet, egy szót sem szolt, mondjuk ezek után nem is vártam el. Semmi tájékoztatás, megkaptam a papírt aztán jó napot kívánok. Nem azt vártam hogy boruljon a vállamra és sírjunk együtt, hogy végre..... Csak annyit kellett volna mondani hogy igen valóban, vagy nem ez nem az stb. Sokáig gondolkodtam hogy leírjam-e valahova a véleményem, mert azért nem szeretném lehordani, biztos sok életet megmentett. Elhiszem hogy sok a munka, elhiszem hogy kevés a pénz, de hát ha ennyire nem szereti nem akarja akkor ne csinálja. Ezek után semmi kedvességre nem számítottam senkitől sztk-ba. A terhesgondozásról pedig az a véleményem hogy egy nagy futószalag. Ami tulajdonképpen nem is olyan nagy baj hiszen sok a beteg/kismama. Nagyon- nagyon kevés a kedves aszisztens ( nem is orvost írok mert az csak akkor ha fizetsz). Köszönöm hogy végre leírhattam. Még egyszer szeretném azért elmondani, hogy másnak biztos bejött dr. Bentzik András, mert egy helyen olvastam róla jót, de nekem nagyon nem.
2016. okt. 24. 18:09
 9/10 anonim válasza:

Nekem jelenleg ő az orvosom előzèkeny ès kedves . Kèrte hogy ami kèrdès felmerül bennem vagy panaszom van ìrjam fel hogy el ne felejcsem megkèrdezni :) aki nekem ajánlotta kèt fiút szült nálla. Ès nem tudott negatìvat mondani rá. Azt mondta hogy nem hagyta hogy sokat szenvedjenek a szülèsnèl. Èn mèg a szülèsről nem tudok nyilatkozni de bìzakodó vagyok.

27/L

2017. jan. 30. 11:36
 10/10 Sutty válasza:
Sima nőgyógyászati vizsgálaton voltam nála ma a kórházban, de én még ilyen jó fej dokival nem sűrűn találkoztam. Végig nevettem az egész vizsgálatot, olyan jó kedélyű volt. Gondolkodom rajta, hogy nála szülnék...
2017. febr. 8. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!