Franciabugyi megfelelő szülést követően? Tena
betéttel. Méretbe mekkorát vegyek? M-eset hordok.
Figyelt kérdés
2015. dec. 1. 18:14
1/10 anonim válasza:
Nekem bevált a Tena fix rögzítőbugyi.
2015. dec. 1. 18:22
2/10 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Úgy tervezem, gumis anyagú, jól tartó rövidnadrág-szerű franciabugyikat viszek be. Szintén Tenával.
2015. dec. 1. 18:23
3/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire leszel érzékeny lent. Én megvesztem a tena fixtől (franciabugyitól is kész lettem volna), mert túlságosan belenyomta a betétet a sebembe (gátseb + szakadás, ödéma, aranyér). Pedig egy mérettel nagyobbat vettem, mint amit a mérettáblázat ajánlott.
Nekem a buggyos felnőttpelenka vált be.
2015. dec. 1. 18:27
4/10 anonim válasza:
Nekem is a felnőttpelenka vált be, nem kellett aggódni az átázás miatt.
Amúgy szerintem a franciabugyi nem a legjobb betéttel, csúszkál benne össze-vissza. Ami nem épp ideális, amikor az emberből ömlik a vér.
2015. dec. 1. 18:56
5/10 anonim válasza:
En is Tena bugyit hasznaltam, moshato is, utana meninel is jol jott.
2015. dec. 1. 18:57
6/10 anonim válasza:
*mensinel.
2015. dec. 1. 18:57
7/10 anonim válasza:
Nekem a franciabugyi nem tartotta jól a betétet, sima női alsót használtam. Pamut, picit csipkés szegélyű, szóval nem a "mamabugyi". M-es méretre L/XL-t vettem, bár én sokat is híztam terhesség alatt.
2015. dec. 1. 20:38
8/10 anonim válasza:
Én franciabugyit használtam, nekem tökéletesen bevált - sima és császáros szülés után is kényelmes volt, hozzáteszem, egyébként is ilyet hordok.
2015. dec. 1. 20:39
9/10 anonim válasza:
Én főleg franciabugyit hordok alapból is, de nekem az semmiféle betéttel nem kényelmes. Lehet, hogy én ficergek túl sokat, de nekem elcsúszik benne a betét. Szülés utánra az első szülésemnél is klasszikus fazonú bugyikat vittem be a kórházba, meg most a másodiknál is ezzel készülök, azokkal nem volt semmi bajom betétügyileg sem, meg kényelem szempontjából sem.
2015. dec. 2. 13:16
10/10 anonim válasza:
Legjobb az eldobható bugyi éjszakai betéttel pár napig míg nagyon vérzel, aztán pedig hasszorító bugyi, hogy odabent helyrekerülhenek a dolgok.
De a tépőzáras hasszorítót is érdemes azonnal felvenni a szülés után. Ez nagyon fontos lenne, mégsem hallani róla. De olvass utána! ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!