Nektek milyen erős volt a szülés utáni első menzesz? Ez innentől ilyen lesz?
Figyelt kérdés
3. napja van meg de kb 3x erősebb mint szülés előtt. Nagyon remélem nem lesz ilyen minden ciklusban, always éjszakai betét édes kevés fél éjszakára is.2015. nov. 17. 14:19
1/11 anonim válasza:
Nekem is nagyon erős volt, és még mindig erősebb mint szokott, de normalizálódott valamelyest. 15 hónapja szültem, 7 hónapja jött meg.
2/11 Vilcsianyuja válasza:
Az első pár menzeszem nekem is brutális volt, de aztán egy azért csökkent a mennyiség, de azért az is elég durva volt. Szóval készülj fel, hogy bővebb lesz a vérzésed ezentúl, ha nem is ennyire, mint első alkalommal.
Az én problémámat most a Mirena oldotta meg, előtte pedig betétről áttértem intimkehelyre. Na az egy nagyon jó találmány.
3/11 anonim válasza:
Nekem is erősebb lett szülés után, és egyenlőre nem tűnik hogy gyengülne, januárban szültem kb. áprilisban jött meg először. Eddig elég volt a kicsi méretű tampon még ez erősebb napokon is, most eggyel nagyobbat kell használnom, hogy ne legyen gond.
4/11 Vilcsianyuja válasza:
Bahh, megint nem olvastam át az első mondatot, miután megpróbáltam átfogalmazni. Bocs. A lényeget ki lehet hámozni.
5/11 anonim válasza:
Nekem pont az ellenkezoje volt, szules ota sokkal gyengebb , es lenyegesen kevesebb ideig tart.
6/11 anonim válasza:
9 hónapos volt a lányom mikor elszor megjott 4 napra 1. es 3. napon volt verzes 4. napra mar csak pecseteles. Kovetkezo honap kimaradt majd megint megjott akkor mar rendesen 6 napra, nekem nem volt erosebb szerencsere. Az hogy ezutan milyen lett volna nem tudom mert kozben jon a teso :)
7/11 anonim válasza:
2 éve szültem, és sokkal erősebb, azóta is. tartok tőle, hogy így marad :/
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát örülök.. remélem legalább annyival gyengül, hogy egy nagy betét kibír egy éjszakát, első este 3 órás alvás után nem írnám le hogy keltem fel.. örültem, hogy még maradt tenám, éjszakára muszáj.
2015. nov. 17. 14:35
9/11 anonim válasza:
Nekem sokkal gyengebb a verzes miota szultem,es rovidebb ideig is tart..ja es a hasi gorcs is megszunt,elotte nagyon gorcsoltem menstruacio alatt.
10/11 anonim válasza:
Nekem az első szülésem után nagyon erős volt a mensim az első 3-4 hónapban, aztán kicsit jobb lett, de sokkal tovább tartott mint szülés előtt.
Második szülésem után viszont gyengébb lett a mensim, és nagyjából addig tart mint az első szülésem előtt.
Szóval hihetetlen milyen változások mennek végbe egy nő szervezetében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!