Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Várja valaki a babát a követke...

Várja valaki a babát a következő napokra?

Figyelt kérdés
Én már türelmetlenül várom, akármikor jöhet! :) Hogy bírjátok a várakozást? :) Hányadik baba? Féltek a szüléstől?
2015. nov. 13. 15:40
 1/5 anonim ***** válasza:

21-re vagyunk kiírva :)

2. baba lesz. Igen, kicsit félek, császár utáni természetes szülésre készülök, és elég nagy babának tűnik. De egyelőre nem igyekszik kifele...

A nagyobb 22 hónapos, nem sok időt hagy nekem gondolkodni ezeken ;)

2015. nov. 13. 17:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Sziaa! Nekem elso baba es pont mara vagyok kirva de jelenleg semmi tunet tokjol vagyok meg sutottem is ma:) mar elege turelmetlen vagyok:) gondolod irj privibee
2015. nov. 13. 18:06
 3/5 A kérdező kommentje:

Húha, első, félelmetes a hasonlóság közöttünk :D

Mi 23-ra vagyunk kiírva (de már egy hete elég erős jóslóim vannak, ezért gondolom, hogy addig talán nem fog várni), és császár utáni természetes szülésre készülünk mi is. 38. heti uh szerint 3350g, de ugye ez még azért szaporodhat picit és amúgy is csak tipp. Én is nagyon izgulok, hogyan fogom bírni. :)

A nagyobb nekem jövő héten lesz 2 éves :) :) :)

Megkérdezhetem, hogy hol fogsz szülni? :)

2015. nov. 13. 22:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Uzsoki a célpont :) Nem egy vbac-barát kórház, de a tervem az hogy beesek legalább 5 percesekkel, akkor már csak nem vágnak :D

Szintén 38 hetes becslés: 4200 g... Bpd 104 cm :-O na ezért vagyok besz.rva :D :D

A nagyom 22 hónapos.

2015. nov. 14. 08:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon drukkolok nektek is! Mesélj majd, hogy ment!!! :) Gondolok majd rátok! :) Mindent bele! :))))
2015. nov. 14. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!