Jósló fájások? Ilyen az igazi fájás is vagy erősebb szokott lenni a jóslónál?
Tegnap éjjel nagyon erősen görcsölt a hasam alja, keményedett és fájt a derekam. Rendszeres is volt. Olyan 1-2percenként, 2percet és kb 10x.
A picim pedig mozgolódott és közben nyomta magát lefelé. Mintha utat akarna törni magának.
Azóta semmi.
Amúgy már hónapok óta teljesen lent van a feje.
37-38hetes pocis.
Szia!
Valószinüleg josló, ha elmult.
Nekem is kb. 1 hete 3 órán keresztül volt fájásom, már majdnem elindultunk, aztán elmult, és azóta semmi. Az igazi fájást meg fogod ismerni, erősebb, és nem mulik.
39 hetes kismama
hát hasonló is meg nem is.sokkal jobban fáj, ezért más.tényleg megfogod ismerni.
én is mindig ezen izgultam ( nagyon sok joslóm volt a 35.héttől rendszeresen) és 39hetesen megismertem az igazi fájást.
boldog babavárást, sok sikert, boldog babavárást
6hetes kisfiú anyukája
A szülés megindulása is ilyen lesz, csak nem marad abba:-) Nekem este 7-kor volt az első fájás, majd óránként jött, majd 20 és végül 7 percenként. Ugyanilyen maradt a szülésre is, csak erősödtek és sűrűsödtek.
Ha ilyened volt, inkább mutasd meg magad dokinak!!
Utolsónak. Gratulálok!
Én már nem megyek vizsgálatra csak CTG-re. Szóljak a dokimnak hogy nézzen meg?
Szia!
Igen még egyben :)
De már mindenem fáj és nem jó sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!