Ha nincs fogadott dokim, programcsászárnál mennyit szokás adni az orvosnak? (vidéki város)
a dokim elment a korházbol ahol szülök.másik doki nézett meg leutóbb(főorvos) és több okbol kifolyolag mondta hogy normál uton esélytelen(korábbi császárom miatt többek közt)
kb két hetem van még,hirtelen alakult igy h nincs dokim.
3-as vagyok, már majdnem felháborodtam a lepontozáson, de igazatok van, én azért gondoltam ennyit adni, mert úgy értettem, hogy a kérdező addig még felkéri azt az orvost, akinél volt..
természetesen, ha egyáltalán nem lesz fogadott orvosod, és az ügyeleten szülsz, akkor elég ha 30.000 körül adsz neki, meg max egy 5-10 ezret a szülésznőnek - a szülésznő legalább annyit dolgozik veled vajjúdás alatt mint az orvos, igaz hogy utána a szülésznők krónikusan felszívódnak, hozzám be sem nézett már a gyermekágyi részen a szülésznő, míg a fogadott orvosom naponta tiszteletét tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!