Császármetszés után harmadik héten szex?
Csak pár jel, ami arra utal, hogy még nagyon korai a nemi élet:
- van még vérzésed, még ha csak hébe-hóba is
- a heged is fáj közben-közben
- méhed is görcsöl néha szoptatáskor
- nem voltál még hat hetes kontrollon
Nem viccből találták ki a hat hetet... Én nem vagyok túl szigorú magammal szemben egészségügyi tekintetben (mondhatnám úgyis, hogy nem tisztelem a testem és egészségtelenül élek), de az ilyen kérdésekben szigorúan tartom magam az orvosi utasításhoz.
Egy pillanatig sem zavart, hogy szét van vágva és össze van varrva a méhed?
Még van gyermekágyi vérzésed, tehát a méhlepény helye sem gyógyult be, görcsölsz, fáj a heged, orvosnál sem voltál...
Ennek ellenére ennyire sürgős volt a szex? Őszintén, megérte?
És nem, a nők 99%-a fontosabbnak tartja a méhét, az egészségét, mint néhány percnyi kufircot.
Én az ilyen kérdéseket sosem értem.
Egyrészt nekem az orvos körülbelül ötször elmondta hogy 6 hétig tilos a házasélet, de tételezzük fel, hogy az én dokim nagyon alapos volt.
DE lehet hogy én vagyok béna, de nekem ha nem lett volna tilos sem hiszem, hogy kedvem szottyant volna :D.. az első 6 hétben véreztem, fájtam, nem aludtam kb. semmit, non-stop szoptattam, örültem, hogy élek. Apuka szintén (ő nem ezek miatt, de ő sem sokat aludt, sokkal több dolga volt a háztartással, stb.)...
Nem hallottal meg a 6 het gyermekagyi idoszakrol ?
Nem veletlen van !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!