Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés után (4 hónap...

Császármetszés után (4 hónap elteltével) ha fáj a méhünk az baj? Vagy az is még összehúzódás lenne?

Figyelt kérdés
volt vérzésem is már és voltak többször is pecsételéseim is,most jelenleg nem vérzek és elviekben még nem is kéne megjönnie majd hónap végén.
2008. szept. 11. 20:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia, nekem azt mondta a doki, hogy még hónapokig, akár fél évig is érezhetek olyat, hogy "valami nincs rendben",ahogy o mondta, mert ido kell, míg minden teljesen rendbejon ott bent. Szerencsére nem volt gond, csak az idováltozásra érzékeny picit a heg. De ha a hónap végén kéne megjonnie, elvileg lehet most peteérésed, én legalábbis olyankor gyakran érzem/éreztem "fájásokat" már a terhesség elott is.
2008. szept. 11. 22:21
 2/2 A kérdező kommentje:
végre most megnyugodtam,már azt hittem baj van.
2008. szept. 11. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!