Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 8 hete szültem és még nem...

8 hete szültem és még nem jött meg, normális ez?

Figyelt kérdés
2 hétig szoptattam, párommal szülés után 5 héttel voltam elöszőr együtt. Azóta se jött meg. Vagy ez normális hogy még mindig semmi?
2008. szept. 11. 12:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Mindenkinek különböző idő után áll helyre a hormonális rendszere. Ne idegeskedj, vissza fog állni, újra lesz ciklusod. Eleinte talán kicsit össze-vissza, de ez is a hormonokkal van összefüggésben. Ha aggódsz, csinálj egy terhességi tesztet.
2008. szept. 11. 12:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!Ugyan ebben a cipoben jartam,csak En 7 hete szultem es 4 hetig szoptattam.Szules utan az 5.-ik heten Mi is egyutt voltunk a ferjemmel es nem jott meg a 6.-ik heten.Mar tesztelni akartam,de a tegnap megjott.Szoval nyugi,valoszinu meg fog jonni,de meg nem allt vissza a hormonhaztartasunk.Gratulalok a babodhoz!Nekem kislanyom szuletett es neked?

Jo egeszseget!

2008. szept. 11. 13:41
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. akkor nekem is biztos hamarosan megjön. nekem is kislányom született. 49 cm-rel és 2850 gr-mal. Mára már 4150 gr és57 cm a kis büszkeségem :)
2008. szept. 11. 13:46
 4/4 anonim ***** válasza:

nekem a 11 hónap! után jött meg. és szinte óramű pontossággal onnantól.

szóval ne aggódj!

szerintem csak örülj, ha nem jön meg olyan hamar :)

2008. szept. 17. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!