Háziorvosnak szoktak pénzt adni, amikor a szülészetről hazaérve meglátogat, megvizsgálja a babát? Illetve a védőnőnek?
Figyelt kérdés
2015. okt. 20. 11:34
11/16 anonim válasza:
De, köteles kimenni mindkettő és nem kérhetnek érte pénzt. A nem körzetes orvos is köteles ingyen kimenni, viszont nem köteles körzeten kívüli beteget elvállalni.
12/16 anonim válasza:
Nem szokták behívni az újszülöttet a rendelőbe én sem hallottam még soha ilyet. És nem adtam, ilyenkor köteles kijönni.
Teljesen más eset amikor már később betegség miatt hívod ki.
13/16 anonim válasza:
Én adtam, de ennek inkább az az oka, hogy ha bármi gondom van a későbbieknek, segítőkészebb.
14/16 anonim válasza:
Minket télen, szeles hóesésben hívott be az 1 hetes lányunkkal a háziorvos azzal a kifogással, hogy mi a harmadikon lakunk, neki meg fáj a térde...
Még szép, hogy semmit nem kapott, amúgy is ellenzem a hálapénzt, soha nem adok senkinek.
15/16 anonim válasza:
Azért 0 pontos a válaszom, mert nem adok hálapénzt???
Hát ilyen korlátolt embereknek érdemes is válaszolni.... :(
16/16 anonim válasza:
Miért kedves előző, én azért vagyok lepontozva, mert adtam. Tök mindegy ezek szerint. Ezen ne idegeskedj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!